Navigáció
Felhasználók
-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 11
-> Legújabb tag: onaneoka
Helyszíni tudósítás
Mindenki kövesse figyelemmel és terjesszétek!

Ma reggel megjelent egy nem létező tartozásra hivatkozó törvénytelen végrehajtó. Az eljárás joghatóságát semmivel igazolni nem tudja, telefonon hívott fel a lányom és közölte, hogy valami szakállas férfi ólálkodik a ház előtt. Rögtön tudtam, hogy a nem létező tartozás behajtására jött próbálkozni törvénytelenül a behajtó. A Szénánszki Tünde szentesi törvénytelen végrehajtó, amely hivatalosan a törvényességét és joghatóságát a mai napig nem tudta igazolni. Levélben többször lett felszólítva, hogy igazolja joghatóságát, azonban ez a mai napig nem valósult meg. Ezért a mai napon, 2017.08.01. 11:45 körül megérkezett a törvénytelen végrehajtó (egy szakállas férfi), valamilyen Ádám, akinek vezetéknevét később közlöm. Mivel a Hunok Nagy Szövetségének elnöke vagyok, kötelességem azért a személyért kiállni, akit a törvénytelen behajtó inzultál, vagyonát jogtalanul akarja elvenni. A bűnbanda annyira rá van szorulva egy több mint 20 éves autóra, amely a család gyermekeinek érdekét szolgálja ki, és amely nélkül a mindennapi teendők elvégzése jóval nehezebb lenne, így jelenleg lakatos segítségre várnak, hogy a járművet jogtalanul ám erőszakkal elvehessék.
Mivel a tulajdonos önként nem adta át a járművét, ezért a behajtó rendőrt hívott. A ház előtt már több rendőr áll.
Az eseményről videófelvétel fog készülni, amit közzé fogunk tenni, valamint a helyszínen történtekről is be fogunk számolni.
11óra 38 perc A hiénák szép lassan gyúlekeznek az utcán. A nap ezerrel süt, sülnek a z urak a napon. Két rendőrautó , a tréler és a vh. autója. Szokatlan ez egy zsákutcába. A lakosság mit mit sem vett észre. Nézelődők még nincsenek. Kitartunk az igazság mellett a végsőkig!

@AZONNALI MEGOSZTÁSOKAT KÉREK, MINDEN IGAZ MAGYARTÓL! WWW.OP.HARMONIABAN.ORG/JOGI-VALTOZASOK Látom, hogy sokan még mindig nem értitek! Egy Törvénytelen idegen érdekeket kiszolgáló szervezet ami a "Magyarország" nevet adta magának direkt megtévesztve ezzel a Magyar Köztársaság állampolgárait....átvette a Magyar Köztársaság intézményrendszere felett a hatalmat úgy,hogy minden vezetői posztba saját ügynökét ültette ezzel betonozva be a hatalmát(lsd:Polt Peter..Mészáros...Lázár stb)...amit csak a törvényesség látszata tart fent folyamatos félelemben tartással a magyar nép felett!! 2012-től amióta életbe léptette a fidesz az Alaptörvényt...a JOBBIK SEGÉDLETÉVEL(amihez nem volt joguk) azóta minden Törvénytelen keretek közt zajlik!! Az Apeh pl nem a Magyar Köztársaság államnak szed adót...hanem a Magyarország nevű szervezetnek!! így történhet meg manapság az,hogy csak úgy a befizetett adóink elvesztik közpénz jellegüket hisz nem a KÖZÖSBE van befizetve!! És az ellenzék...a teljes baloldal..minden párttal azért kollaboránsok ebben mert mind tudnak erről ugyanis az Alkotmányos Ellenállás(ami Alkotmányos jogunk és KÖTELESSÉGÜNK a kizárólagos hatalom bitorlóival szemben) minden pártnak..ügyészségnek...Rendőrkapitányság vezetőjének...alkotmánybírónak megküldte az évek során a 16 oldalas jogi állásfoglalását a jelenlegi közjogi helyzetről(amit évek óta nem tudnak megcáfolni)...vagyis arról,hogy Alkotmányos válság van eme államcsíny következtében és nekik KÖTELESSÉGÜK az Alkotmányos Rend helyreállítása!!! Mégis hallgatnak mintha mi sem történt volna és inkább tovább segédkeznek a törvényesség látszatának a fenntartásában és fennen hirdetik a következő választást ami szintén Törvénytelen lesz..hisz egy törvénytelen de factó államban lesz megtartva!! Miért titkolják az igazat??? Mert nem érdekük a helyzeten változtatni mert nekik ez így teljesen jó hisz így tudják tömni a zsebüket!!! Egymást váltják a magyarok kifosztásában...és elszámoltatást ígérnek minden választás alkalmával...mégsem történt ez meg soha!!! Kenyeret és cirkuszt a Népnek!!! A kenyér már elfogyott...mert ellopták...de a cirkuszt is csak addig tudják működtetni tovább amíg mi engedjük!!!! Keressétek az Alkotmanyos Ellenállást és vegyük vissza az Önrendelkezésünket és döntsünk MI a saját jövőnkről!!!pl arról,hogy milyen államformában kívánunk tovább élni... 😉

 
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
 
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
 
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
 
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Generálási idő: 0.52 másodperc
125,792 egyedi látogató