Navigáció
Felhasználók
-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 11
-> Legújabb tag: onaneoka
Mit foglal magában az UCC
De mégis, mi a ménkű az a UCC, amiről Herédi Mihály beszél?! Nekem személy szerint, mi közöm van a UCC-hez? Nagyon közérthetően, és röviden:
Annak ellenére, hogy neked esetleg fogalmad sincs róla, a jelentősége sokkal, de sokkal nagyobb, mint gondolnád. Rád is vonatkozik, még ha nem is tudsz róla, vagy eddig nem értesítettek róla hivatalosan.
Természetes, hogy a Földön lennie kell egy, a helyes és minden érintett által elfogadott jogrendszernek, amely az emberiség jogi helyzetét, a gazdasági és/vagy kereskedelmi ügyleteket szabályozza, amelyet mindenki ismer és betart, mert enélkül káosz lenne...
A UCC az egyes országok jogszabályaitól független, globális jogrendszer, amely mindenkire vonatkozik, az emberiség jogi helyzetét és a Föld gazdasági és/vagy kereskedelmi életét szabályozó, az egyes országok jogszabályai felett álló alaptörvény, vagyis a UCC az egyes országok Alkotmányai, Alaptörvényei felett álló alaptörvény.
Az OPPT 2012. decemner 25-én jelentette be, hogy ebben a törvényrendszerben jogerős nemzetközi rendelettel vonta vissza a bankok, kormányok és vállalatok (vagyis az összes jogi entitás!) működési engedélyét, törölte el adósságokat, helyreállította az összes ember jogi alaphelyzetét, és szólított fel a tevékenységek azonnali beszüntetésére a jogalap nélkül működő jogi entitásoknál.
Történt mindez azért, mert a népi választású kormányzatoknak álcázott magánvállalatok (mint pl. az USA-ban bejegyzett MAGYARORSZÁG nevű vállalat), és a pénzügyi rendszer szereplői árulást követtek el a bolygó lakossága ellen, azok tudta, akarata, és beleegyezése nélkül, amit nem akartak jóvátenni.
Az OPPT a népi választású kormányzatoknak álcázott magánvállalatok működési engedélyét közérthetően a következő képen szüntette meg: A világ valamennyi kormányzati intézménye köztük az összes és valamennyi HIVATALLAL, az összes és valamennyi HIVATALNOKKAL, KÖZALKALMAZOTTAL, ÜGYVEZETŐI RENDELETTEL, MEGÁLLAPODÁSSAL, ALKOTMÁNNYAL, TAGSÁGGAL, TÖRVÉNNYEL, valamint az ezek által és hatókörében létrejött valamennyi és minden egyes szerződéssel és megállapodással egyetemben, mostantól érvénytelen és semmis, jogerősen.
Mindez ránk nézve tömören azt jelenti, hogy jól át vagyunk ba@va azért, hogy tovább nyúzhassanak minket! Nekem már ebből elegem van! Neked?
Ha neked is eleged van ebből, akkor hallgassatok Herédi Mihályra, és árasszuk el a jogalap nélkül működő földhivatalokat, kormányablakokat, polgármesteri hivatalokat, adóhivatalokat, bankokat, követeléskezelőket, bírókat, közjegyzőket, végrehajtókat, stb. az Udvarias értesítésekkel, hogy végett vessünk a nyúzásunknak!

 
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
 
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
 
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
 
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Generálási idő: 0.56 másodperc
50,670 egyedi látogató