Navigáció
Felhasználók
-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 11
-> Legújabb tag: onaneoka
Helyszíni tudósítás folytatása
Ma reggel megjelent egy nem létező tartozásra hivatkozó, joghatóságát igazolni nem hajlandó vagy nem képes végrehajtó. Az eljárás joghatóságát semmivel igazolni nem tudta, telefonon hívott fel a lányom és közölte, hogy valami szakállas férfi ólálkodik a ház előtt. Rögtön tudtam, hogy a nem létező tartozás behajtására jött próbálkozni törvényi felhatalmazás nélkül. Szénászki Tünde szentesi illegitim végrehajtó utasítására, aki hivatalosan a törvényességét és joghatóságát a mai napig nem tudta igazolni. Levélben többször fel lett szólítva arra, hogy igazolja, azonban ezt a mai napig nem tette meg. Ezért a mai napon, 2017.08.01. 11:45 körül megérkezett a legális törvényi felhatalmazással nem rendelkező végrehajtó (egy szakállas férfi), valamilyen Tichy Rács Ádám. Mivel a Hunok Nagy Szövetségének elnöke vagyok, kötelességem azért a személyért kiállni, akit a illegitim behajtó inzultál, vagyonát jogtalanul akarja elvenni. A bűnbanda annyira rá van szorulva egy több mint 20 éves autóra, amely a család gyermekeinek érdekeit szolgálja ki, és amely nélkül a mindennapi teendők elvégzése jóval nehezebb lenne, így lakatos segítségre vártak, hogy a járművet jogtalanul ám erőszakkal elvehessék. Ez törvényi felhatalmazás nélkül közönséges rablás rendőri segédlettel.
Mivel a tulajdonos önként nem adta át a járművét, ezért a behajtó rendőrt hívott. A ház előtt már több rendőr állt.
Az eseményről videó felvétel készült, amit közzé fogunk tenni, valamint a helyszínen történtekről is be fogunk számolni.
11 óra 38 perc A hiénák szép lassan gyülekeznek az utcán. A nap ezerrel süt, sülnek az urak a napon. Két rendőrautó, a tréler és a vh. autója. Szokatlan ez egy zsákutcába. A lakosság mit mit sem vett észre. Nézelődők még nincsenek. Kitartunk az igazság mellett a végsőkig!

Rövid időn belül újabb 2 rendőrautó érkezett erősítésként, átlagban kb. 3 rendőr volt egy-egy autóban. Lassan a rendőrök száma elérte illetve meghaladta a bűvös tízes létszámot, a mi 3 fős kis csapatunkkal szemben.
A hazánkat megszálló és kifosztó hiéna had, váratlanul cserkészte be áldozatát, zsákmányt és pénzt
szimatoltak, ezért titokban, észrevétlenül, váratlanul rontottak a kiszemelt áldozatra! A szakállas férfi a trélernél állt és a platón nézegetett bizonyos papírokat.

Az áldozat kapubejárójában álló gépjárművével beálltam az udvarra, mert készültünk vidékre. Ezért hűvösre vittem az autót. Ezután az "áldozat " odament a trélernél álló személyhez, s megkérdezte tőle, hogy mi járatban?
Ekkor bemutatkozott a szakállas férfi, hogy ő végrehajtó és azért jött, hogy lefoglalja és elszállítsa a gépjárművet, amivel az úr az előbb beállt az udvarba.
Miután bemutatkozott és közölte a végrehajtó, hogy mi járatban van, az "áldozat" közölte, hogy bemegy a Végrehajtó irodába Szentesen, hogy rendezzék az ügyet. Közölte a végrehajtó, hogy ne menjen, mert nincs ügyfélfogadás, majd csak csütörtökön lesz!
Mivel az "áldozat" rendezési szándékát egyértelműen kinyilvánította, ezért felkérte a végrehajtót, hogy függessze fel a végrehajtási cselekményt!
Azt közölte az "áldozattal", hogy nem függeszti fel, már késő és viszi a kiszemelt prédát, mert neki fájt rá a foga.
Ezután mivel nem mutatott együttműködésre utaló szándékot, az "áldozat" otthagyta és becsukta maga után a kaput, majd bement a lakásba.
A végrehajtó szorgalmasan telefonálgatott. Ebből arra gondoltunk, hogy a szentesi végrehajtó iroda vezetőjét, Szénászki Tündét hívja, hogy tájékoztassa az "áldozat" rendezési szándékáról. De nem ez történt!
Megjelent az első rendőrautó, majd szép lassan szaporodtak. Ebből is arra lehet következtetni, hogy a végrehajtó nem hagy lehetőséget az "áldozatnak", hogy ilyen helyzetben bármit is cselekedjen, békés úton rendezze a törvénytelen követelést.! Hiszen a behajtónak az "áldozattól" elvett vagyonából, pénzéből keletkezik a júdáspénze.
A 40 fokos melegben az aszfaltozott utcán gyülekeznek a zsákmányra váró hiénák. A nap nem kímélte őket. A zsákmányért keményen meg kell izzadni!

"Tüzesen süt le a nyári nap sugára, az ég tetejéről a hiénákra!"

Hiába süt a nap sugára oly nagyon, a hiénáknak ebből nem lesz vagyon!"

Erősen tanácskoznak, telefonálgatnak, hogy miként cserkésszék be az esemény "áldozatát".
Arra az elhatározásra jutottak, hogy "ügyészke" által adjanak ki elfogató parancsot az "áldozatra" és az őt segítő Hunok Nagy Szövetségének elnökére azaz Nagy Bálintra.
Jó hosszú idő telt el, mire kiötlötték és megérkezett a Hunok Nagy Szövetségének Elnökére szóló elfogató parancs. Így az "áldozatot" védőt kiiktatták, hogy a kiszemelt autóhoz hozzáférhessenek!
A kapu zárva volt, ezért nem tudtak a kiszemelt zsákmányhoz hozzáférni. Már kezükben volt a védelem eltávolítására feljogosító törvénytelen "fecni", így odavonultak a kapuhoz és jó hangosan kiabálták: "Nagy Bálint jöjjön ki, mert elfogató parancs van ellene kiadva, ezért velünk kell jönnie a szentesi törvénytelenül működő Rendőrkapitányságra". (Megjegyzés: amely törvénytelenül működik Szentesen is. Itt jegyzem meg, hogy az ügyész által kiadott fecni is törvénytelen és okirathamisításnak minősül.)

Ügyészség, bíróság, rendőrség, törvényhozás, mind jogi -és népi felhatalmazás nélkül működik, valamint az ezek alá tartozó szervezetek is, mivel 2012 január 1-től életbe léptette a politikai bűnszervezet az Alaptörvényét, amely érvénytelen felhatalmazás nélküli, mivel politikai pártnak nincs joghatósága és hatásköre alkotmányt módosítani, vagy azon bármilyen változtatást végrehajtani. A politikai bűnszervezet csak 2/9-nyi szavazatot kapott, amely nem jogosítja fel arra, hogy 2/3-os többségnek hazudott választási eredményre hivatkozva a Magyar Köztársaság Alkotmányához és államformájához hosszá nyúljon, ehhez 4/5, azaz 80%-os többség kell!
Fentieket figyelembe véve a Magyarországon regnáló szervezeteknek nincs eljárási jogosultsága és joghatósága. Ezért a rendőrnek sincs intézkedési jogköre a magyar néppel szemben! Velem szemben sem volt! Fentieket figyelembe véve nem is vagyok köteles a felsorolt szervezetek bármely tagjának felhívásának eleget tenni. Ezt a tényt közöltem az ott lévőkkel is!
2012 megelőzően a Magyar Köztársaság nevű állam működött, ezért a ma Magyarországnak nevezett állam illegitim és törvénytelen!
Felhívom a tisztelt rendőrurak figyelmét, hogy a Magyar Köztársaságra tett alkotmányos fogadalmukat, esküjüket megszegve hagyták, hogy mindez megvalósuljon, holott esküjüket az Alkotmányra tették.
Mivel a hiénák engem Nagy Bálintot a Hunok Nagy Szövetségének elnökét hívtak, ezért én kimentem az udvarra a kapuban gyülekező hiénákhoz.
Folyt. köv.


Ereinkben sólyom vére.
Ősatyánkat sólyom szülte,
Ősanyánkat Isten küldte.
Királyaink koronáján
Aranysólyom fényesen áll.
Feje türkiz, teste arany
Szellemében nap fénye van.
Ősök lelke szellemlénye,
Aranysólymunk szent rejtélye.
Nap madara fény hírnöke,
nemzetünknek égi jele.
Hunok vagyunk a Nap népe
Sólyomlelkek összessége.
/Cey-Bert Róbert Gyula/Felhívás!
Gabriellát egyszer már megvédtük, de Dr. Berecz Dániel végrehajtó helyettes újra rátámad. Nem szavak kellenek, inkább tettek.

Koppányosok!

2 napunk van, hogy megmozgassuk az országot. Nem győzhet a végrehajtó. Szójatok mindenkinek, szervezzetek közös felutazást és főleg a kilakoltatás híre legyen ezerszám megosztva.

Ezúttal pajzsokkal megyünk.

A kilakoltatás helye: Csömör, Szabadság utca 34
A kilakoltatás napja: 2017.08.10. – 10:00 óra. Már előtte érdemes ott lenni.

Aki gyalogos azt a Budapesti Népligetben vesszük fel. Találkozó 8:00 órakor a buszpálya udvarral szemben a híd alatt. Az autósok lehetőleg ide jöjjenek.

Szimpátiatüntetést is bejelentünk. 
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
 
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
 
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
 
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Generálási idő: 0.91 másodperc
83,726 egyedi látogató