Navigáció
Felhasználók
-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 11
-> Legújabb tag: onaneoka
Már nincs sok időnk...


Tisztelt magyar Honfitársaim!

Mintegy ezer éve adatott meg az a lehetőség utoljára népünknek, hogy országunk, hazánk helyzetén és jövőjén változtattak elődeink.! Jövőnk változtatásának fő alapja , hogy meg kell hallgatnunk és követni kell őseink intelmeit, Istenünk figyelmeztetését és védőszentünk útmutatását. Most egy olyan jövő alapjait szándékozzuk lerakni, amely a magyar társadalom , jelenét és jövőjét gyökeresen fogja megváltoztatni! Mivel számunkra megadatott, hogy megismertük múltunkat, annak ismeretében vagyunk képesek ezt a jövőt megteremteni. Utoljára Árpád nagyfejedelemnek és vezéreinek adatott meg, hogy megalapítsa a Magyar Nemzetet Ha körbenézünk a nagy világban, mindenütt látjuk és tapasztaljuk, ugyanazokat , a rendszerből adódó társadalmi elégedetlenségeket, feszültségeket mint itt a Kárpát-medencében. Mintegy esztendeje fogalmazódott meg bennük az a gondolat, hogy hogyan tudnánk hazánkat, nemzetünket összefogni és egy olyan pályára tenni melyet ez a nép megérdemel? Meggyőződésünk, hogy ez a rendszer amelyben ma élünk nem hozta el népünk számára a várt jólétet. Látjuk, hogy ez csak gazdasági és morális összeomlást, elégedetlenséget, elszegényedést, a társadalmunk leszakadását eredményezte. Szent meggyőződésünk, hogy a magyarságnak össze kell fogni, legyen ez határon belül és határon kívül, bármerre a nagyvilágban egy nemzetté kell válnunk.! Vissza kell térni a Szentkorona alkotmányhoz, mely több mint ezer évig fennállt és biztosított minden magyar számára védelmet. Elhatároztuk , hogy megalapítjuk azt a szövetséget, amely készen áll arra a feladatra, hogy a magyarságot egy nemzetté kovácsolja, felemelje, s kivezesse abból a gazdasági , morális és erkölcsi válságból melyben jelenleg van! Ez a társadalmi szerveződés az Atilla nagy királyunk által vezetett Hunok-ról kapta a nevét. A hun szó elöljáró, vezető, s kenyeret adó, népi elnevezést jelent. A hun a világon mindenütt ismert, s róla a magyarokat azonosítják. Úgy gondoltuk, hogy a Hunok Nagy Szövetsége ez a név illik leginkább az új szervezetünkhöz. Visszatérve a szövetség megalakulásához. 2009. december 24.-én vált jogerőssé! (Talán mindenki számára sokat sejtet a bejegyzés időpontja)

Mivel Atilla nagy királyunk pajzsán megtalálható védőszentünk a Turul madár, ezért úgy gondoljuk, hogy továbbra is a Turul védőszentünk védjen és vezessen utunkon! Őseink a legnagyobb Turul nemzettséghez tartoztak, és hogy a legnagyobb nemzetté váljunk, ezért számunkra nélkülözhetetlen hogy ismét jelképesen a Turul nemzettséghez tartozzunk! Igazságos Mátyás királyunk halálát követően tértünk le arról az útról, melyen őseink haladtak, s feledtették el velünk, hogy kik is vagyunk valójában. Ezért olyan fontos számunkra, hogy visszatérjünk gyökereinkhez és arra az útra, melyen őseink haladtak.

Ezen intelmek figyelembevételével követjük őseink útját, eljutunk és megérkezünk abba a jövőbe, mely számunkra ki van jelölve. E feladat eléréséhez, nagy kihívások várnak ránk, sok ellenséggel kell szembenéznünk, nehézségeket, akadályokat kell leküzdeni! Mi hisszük és tudjuk, hogy mindez megvalósítható, mert az emberiség legnagyobb fegyvere a TUDÁS. Jelenleg egy sorsdöntő kihívás előtt áll a magyarság. Megkezdjük országjáró bemutatkozásunkat, melyen ismertetjük célkitűzéseinket, mely elvezet bennünket a jövőbe, ahová együtt kell, hogy megérkezzünk. Az országjáró utunk állomásainak helyét és időpontját közzé tesszük hamarosan. A Hunok Nagy Szövetsége portál 2010 február második felétől lett látható, melyen videofilm formájában nyomon lehet követni az előadásainkat. A honlap megjelenéséig információt a www.hnsz.hu oldalon kaphatnak a Hunok Nagy Szövetségéről.

Szövetségünk jelmondata: Figyeljétek a Turul madár érkezését, a tudás népének ujjá születését?

Eskü szövegünk: Esküszünk a nemzet Magyar istenére, piros fehér zölddel írjuk fel az égre. Minden nemes Magyar, kinek lelke tiszta, ősi országunkat együtt vesszük vissza!? Áldás...

Szerkesztőség

Gábor Szemző SZKÍTA ERKÖLCS..
1464-ben Mátyás koronázását követően II. Pál pápa levelet pápai levelet küldött a Rex Schytian-nak, a Szkíták Királyának - Mátyásnak.
2. Bonfini, Mátyás udvarába érve, krónikát írt a Szkíta erkölcsökről. (érdekes módon sokminden, e krónikából, lefordításra került, kivéve ezt a témát...)
Részlet:
"A Szkíták Nemzete harcedzett, megfékezhetetlen, nem ismeri a fösvénységet és nagyravágyást.
A legyőzöttektől semmit nem követelt, a dicsőségen kívül.
Tejjel és mézzel éltek.
Az igazság náluk nem törvényekkel volt elfogadtatva, hanem jellemükbe volt oltva.
Nem volt nagyobb gonosztett náluk a lopásnál.
Ezüst, arany után - erkölcsüknél fogva - nem futottak.
Egyébként igen mértékletesek, önmegtartóztatóak, és természettől fogva becsületesek voltak.
Semmi olyat nem szerez magának, aminek elvesztésétől féljen.
Úgy a fáradalmakhoz, mint a harchoz hozzáedzett Nemzet a szkíta, testi erejük mérhetetlen." (Antonió Bonfini)
"Nagyon óvatosak, tervüket titokban tartóak.
A kedvező alkalmat gondosan kilesik, s nem annyira kézi erővel, mit csellel, meglepetéssel, a szükségletek elzárásával igyekeznek legyőzni.
Népes és szabad ez a Nemzet.
Minden kényelem és élvezet fölött arra törekvő, hogy ellenségei ellen magát vitézül viseli." (Bölcs Leon császár)
A Magyar Tudományos Akadémia szerint a szkíták ókori nomád nép voltak az ie. 7. században...
Az Enciclopédia Britannica angol kiadása szerint a szkíták nemesítették kölesből a tönkölyt az ie. 12000 évvel ezelőtti időkben...
A Védák tanítása szerint a szaka nép évmilliókkal ezelőtt vitte körbe a Fényt a Földön...
No... kinek van igaza?
És felfogjuk vajon, hová kell felnőnünk?

 
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
 
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
 
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
 
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Generálási idő: 1.48 másodperc
52,489 egyedi látogató