Navigáció
Felhasználók
-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 11
-> Legújabb tag: onaneoka
.Az emberiség elmebaj mocsarában való elmerülése..
Az emberiség elmebaj mocsarában való elmerülése, vagy az ember természetének megváltoztatása...?!Agenda 21: terv az emberiség 95%-nak kiirtására 2030-ig

Az Új világrend hatalomra kerülésekor az emberiség nagy része eltörlődhet a Föld színéről.

Röviden és tömören miről is szól pontosan az Agenda 21 tervezete? Ennek a lényege szerint a háttérhatalom célja az ember pusztítása, mert minden probléma gyökere alapjában véve maga az ember. Az egyik megoldás a népesség csökkentésében rejlik.

Sokak szerint valós problémáról van szó, nem pedig összeesküvés elméletről, ugyanakkor rengeteg a szkeptikus is, akik szerint csak kitaláció az egész.

Azok szerint, akik szerint valóban életbe léphet néhány éven belül az Agenda 21, azt mondják, számtalan jel utal arra, hogy ez az egész nem összeesküvés, és tényleg létező folyamatok zajlanak le a hátunk mögött.

A Georgia-i híres emlékmű is állítólag nem másért áll, mint azért, hogy örök mementója legyen az Agenda 21 tervezetnek.

Az angolul csak Georgia Guidestones-nak nevezett emlékmű ugyanis pontos ajánlást, utasítást tartalmaz arra vonatkozóan, hogy az emberiség létszámát mennyiben kellene maximalizálni.

Magáról az emlékműről alig tudni valamit, még csak a pontos eredete sem ismert, sem az, hogy pontosan kik készíthették, vagy, hogy mikor állították fel. Az egyetlen kulcs az eredetéhez egy közeli emléktáblán van, az alapkőn.

Egy bizonyos Robert C. Christian nevéhez köthető, aki egyes információk szerint többedmagával közel 10 éven át a legnagyobb titokban tervezte az emlékművet, majd végül leadta a megbízást egy építésznek, hogy kivitelezzék.

A Robert C. Christian azonban mint később kiderült csak egy álnév volt, mert a titokzatos férfi nem akart híres lenni, ezért készíttette el teljes névtelenséggel, vagy mondhatni álnéven az emlékművet. Az üzlet végül sikeresen megköttetett a kivitelezővel, majd Christian elmondta, hogy soha többet nem fognak találkozni, ekkor sarkon fordult és kisétált az ajtón

Sokak szerint az egész emlékmű az Új világrend embereinek a megrendelése volt, akik emléket akartak állítani a jövőben elpusztítandó több milliárd embernek.

A világ depopulációs folyamatának véghezvitele tehát a maroknyi elit érdeke, szigorúan azért, hogy a Földön nem csak, hogy visszaálljon a rend, de a megmaradt népességet könnyen kontrollálni lehessen.

Hiszen több milliárd ember nagyon nehéz szoros gyeplőn tartani, és a lázadás kockázata is többszörösen nagyobb.

Az emberi populáció nem engedelmeskedő 95%-át, azaz az Új világrend által problémásnak ítélt elemeket meg kell majd semmisíteni az elkövetkező években.

Senki sem tudja, hogy pontosan hogyan fog lezajlani ez a hihetetlen mértékű népirtás, de vannak olyan vélekedések, amik szerint ez egy nagyon lassú folyamat lesz, a háttérben, mely talán már kezdetét is vette.

A cél az, hogy 2030-ig csupán néhány tízmillió ember maradjon a Földön, és a globális világ elit, mely majd őket irányítja mintegy rabszolgaként, egy fogyasztói társadalom által szegélyezett szellemi börtönben.

Az Agenda 21 célja mindig is az volt, és az lesz, hogy a Föld védelme érdekében rekonstruálja a populációt az alapoktól, és egy új emberi társadalmat építsen fel, melynek felső tízezre az alsó rétegek millióinak verejtékező munkája által van kiszolgálva.

Természetesen nagyon gongos kiválasztás zajlik, és zajlott az elmúlt években annak érdekében, hogy mely személyek tartozzanak a túlélő 5%-ba. Hogy milyen kataklizma során fogják a bolygó lakosságát ilyen mértékben leredukálni, az egyelőre még vitatott.

A világ elitet, akik túlélik feltehetően társadalmi rangra, nemre, korra, és pénzre, no meg genetikai állományra való tekintettel választják ki annak érdekében, hogy a második generációs emberiség a lehető legtisztább genetikai állománnyal rendelkezzen, és képes legyen egy új emberiség felvirágoztatására.

A folyamatok tehát lehet, hogy már régen elkezdÅ‘dtek a fejünk felett, csak mi még nem is tudunk róla…

https://avilagtitkai.com/articles/view/agenda-21-terv-az-emberiseg-95-nak-kiirtasara-2030-ig?fbclid=IwAR0AXXgkKYu0o_hXM1iOh44frf51M_kZY-uSCKrgPKcCK01aAKieqYC8EEY

A teljes válaszadással a jövőt illetően, A mikénttel, hogyannal a Hunok Nagy Szövetsége rendelkezik!!!!!!

Kárpáti Piroska tanítónő életét kioltották a románok eme verséért 1920-ban.

Kárpáti Piroska: Üzenet Erdélyből

Ãœzent az Olt, Maros, Szamos,
Minden hullámuk vértől zavaros,
Halljátok, ott túl a Tiszán,
Mit zúg a szél a Hargitán
Mit visszhangoznak a Csíki hegyek,
Erdély hegyein sűrű fellegek

Ez itt magyar föld és az is marad,
Tiporják bár most idegen hadak,
Csaba mondája új erőre kél,
Segít a vihar és segít a szél,
Segít a tűz, a víz, a csillagok,
S mi nem leszünk mások, csak magyarok!

Ha szól a kürt, egy szálig felkelünk!
Halott vitézek lelke jár velünk.
Előttünk száll az ős Turul-madár,
Nem is lesz gát, és nem lesz akadály!
Ember lakol, ki ellenünk szegül,
A székely állja, rendületlenül!

Üzenik a gyergyói havasok
Megvannak még a régi fokosok!
Elő velük, jertek, segítsetek!
Székely anya küld egy üzenetet
Hollók, keselyűk tépik a szívünket,
Rablóhordák szívják a vérünket!

Ha nem harcoltok vélünk, elveszünk!
E végső harcban egyedül leszünk!
És a honszerző hősök hantja vár,
Ha odavész az ősmagyar határ!
És ha rablóknak kedvez a világ,
Mutassunk akkor egy új, nagy csodát!

Megmozdulnak mind a Csíki hegyek,
Székelyföld nem terem több kenyeret,
Elhervad minden illatos virág,
Mérget terem minden gyümölcsfaág.
Vizek háta nem ringat csónakot,
Székely anya nem szül több magzatot!

Vadon, puszta lesz az egész vidék,
S végezetül, ha ez sem lesz elég,
A föld megindul, a mennybolt leszakad,
De Erdély földje csak magyar marad!

"Kigyúlt a mennybolt, zeng a Hadak útja,
HUN Csaba királyfi gyűjti táborát.
Szűnik az átok, kiapadt a kútja,
szívünkön égi öröm lángol át.
Hiába zúgsz már gyűlöletnek árja,
megáll a szikla nem porlik tovább.
Imánk az Istent újra megtalálja,
köszöntsd ma népem üdvöd hajnalát!"

TERJESZD, HA TE SEM AKAROD, HOGY TOVÁBB GYILKOLHASSÁK A MAGYAR NÉPET!!!
A magyarok kárára, „Nemzeti stop só Menzareformként” alkalmazzák az 5 gramm alá csökkentett napi konyhasó (2 gramm alá csökkentett nátrium) és a 4,7 gramm fölé növelt napi kálium dózist. Tudva, hogy az 1 órán belül vérbe jutó 1 grammnál több kálium felnÅ‘ttnél is szívméreg! Káliummal műtrágyázással és étkezési konyhasó kálisóra cserélésével növelik az élelmiszer káliumtartalmat, lásd „BONSALT” reklám!
Tudatosan elrontják a testnedvek víz, nátrium, kálium és klorid arányát, s ezáltal minden sejt működését. A vese és szívműködést is! A szívnek a sejtnedvekben lévő szerinti víz, konyhasó és kálium arány optimális. A Ringer infúzió víz, konyhasó és kálium pótlás dózisarányai is ennek felelnek meg. Ezeket az anyagokat a napi étkezéssel is ilyen dózis asaránnyal optimális a vérbe juttatni! Például: napi 3 liter desztillált vízzel 27 gramm tiszta konyhasót (12 gramm nátriumot), de csupán kb. 0,36 gramm káliumot juttat be a Ringer oldat!
A jelenlegi és az elÅ‘zÅ‘ kormányok által is megtévesztett magyar férfiak várhatóan 2050-re lesznek teljesen nemzÅ‘képtelenek! Nemrég nem véletlenül reklámozta az izraeli HAAREC lap, hogy 2050 után nem lesz nemzÅ‘képes „nyugati férfi”! Kína, Izrael és az iszlám országok férfiai azért maradnak nemzÅ‘képesek, mert a káliummal nem műtrágyáztak, nem ételízesítettek mérgezÅ‘en! Tiszta konyhasóval sóznak, nem beszélik be nekik, hogy „méreghatású” a tiszta esÅ‘víz (miközben az infúziókban is desztillált víz van)! A zsidóknak ma is ezt tanítják: „Zsidók esÅ‘vizet igyanak, nemzsidók szennyezettet”, „83 betegség ellenszere egy korsó tiszta esÅ‘víz (tiszta desztillált) víz és a mellé evett (jól) sózott kenyér”. Ilyen egészségvédÅ‘ vizet és ilyen kenyeret csak „Jehova fajirtó parancsait” végrehajtó zsidó kaphat! Lásd Talmud Taanith 10 a. lap. és Baba kamma 93 b. lap., és 2 Mózes 23/20-33. és 5 Mózes 7/1-26. Olvasd el, a zsidók által közzétett saját fajirtási módszerük!
Életrövidítő és ivartalanító vegyi-biológiai fegyver ellenünk az élelmiszerek csökkentett konyhasó- és növelt káliumtartalma! A birka kosok 4. nemzedéke nemzőképtelen lett a káliummal is műtrágyázott legelőn! 4 nemzedék ideje alatt a férfiakat is nemzőképtelenné torzítja! 1950-ben Nobel-díjat kaptak, akik a túladagolt kálium és hiányos konyhasópótlás patkány és ember ivartalanító méreg hatását mérésekkel bebizonyították!
A növények is elveszítik a védekezÅ‘ képességüket a műtrágyával túladagolt káliumtól! Ezt egyébként a nemzetközi méréstudományi szabadalmaim szerinti „Antirandom biomonitoros” mérések közvetlenül is meg tudták jeleníteni. A káliummal (a kálium-kloriddal vagy kálium-nitráttal) műtrágyázott talajban kipusztultak az ugyanolyan növények, az ugyanolyan mértékű aszálytól, amit ugyanott, ugyanakkor, a káliummal nem műtrágyázott talajban MIND túléltek. Csak a korrekt biológiai hatásméréseknek higgyél, ne azoknak az orvosoknak és gyógyszerészeknek, akik a „Nemzeti stop só” Menzareformot” végrehajtó tömeggyilkosok !
A „családbarát” Orbán kormány nem a magyar családok barátja, hanem a helyünkre betelepülÅ‘ nem magyar családoké! Megtorolták, amikor szóltam, hogy nem szabad automatizálni kalibrálatlan mezÅ‘gazdasági vegyszerezéseket műholdvezérléses „digitalizálással”, s hogy a biológiai hatásokat pontosan kalibráló GTS-Antirandom mérÅ‘létesítményeket, s a döntést zavarszűréssel optimalizáló APLA software-t kell alkalmazni!
Hülyék gyülekezete az Orbán kormány, vagy azért ivartalanítja a magyar férfiakat 2050-es határidővel, hogy a helyünkre települhessenek az arabok elől (Henry Kissinger szerint) 2023-ra menekülni kénytelen izraeliek?

 
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
 
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
 
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
 
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Generálási idő: 0.78 másodperc
52,487 egyedi látogató