Navigáció
Felhasználók
-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 11
-> Legújabb tag: onaneoka
Már nincs sok időnk, ezért el kell kezdeni, új alapokra...
Már nincs sok időnk, ezért el kell kezdeni, tiszta új alapokra építkeznünk...!

Az oldalunkon folyamatosan beszámolunk a történésekről.

Lesz még Hun birodalom...?
Te mit gondolsz, lesz még Hun birodalom?Tisztelt Magyarságért tenni akaró Honfitársam!
Kedves HAGYOMÁNYŐRZŐ Kolléga!

Jelen levelemmel egy különleges - a mai kor kihívásainak is megfelelő - alapos Tanakodóra hívom Önt, ismerve az Ön elmúlt évtizedekben a MAGYARSÁG ÉRDEKÉBEN történő erőfeszítéseit, munkásságát.

A TANAKODÓ első mozzanata, hogy minden résztvevő 14, előre megfogalmazott kérdést kap, s arra 25 -30 percben kell válaszolnia úgy, hogy mondanivalójában senki nem zavarja meg, maga osztja be a rendelkezésre kapott időt, s ráadásul nem kell elutaznia sehova sem, nem kell szállást és étkezést fizetnie, ezzel időt és pénzt, energiát takarítunk meg magunknak, de ugyanakkor minden MAGYARSÁG PROBLÉMAKÖRÉVEL foglalkozó felelős személy véleményét megismerhetjük...

„Találmányom”, hogy minden résztvevÅ‘ egy kis kamera és mikrofon segítségével feltölti a YOU TUBE -ra, max 30 perces VIDEÓVÁLASZÁT és így lehetséges lesz, hogy akár több száz hagyományÅ‘rzÅ‘, kutató, vagy úton járó karizmatikus kollégánk véleményét is megismerjük anélkül, hogy bárki- bárkivel is vitatkozni kezdene, vagy bárkit is ki kellene hagyni amiatt, hogy egy bizonyos idÅ‘pontban nem tud valamilyen helyszínre utazni......

Én nem VITA, hanem TANAKODÓ – párti vagyok, s mindenki véleményére szükségem van ahhoz, hogy határozott álláspontot alakítsak ki akkor, mikor a MAGYARSÁG jelenlegi állapotát, helyzetét akarom látni, megérteni...

Több évtizede veszek részt mindenféle konferencián, tanakodáson, figyelem azon rendezvényeket is, melyekre engem nem hívtak el, s ezen tapasztalataim függvényében gondoltam úgy hogy ezt a formát választom, s kis televíziómmal, szaktudásommal az egész TANAKODÁST technikailag is kivitelezem.

Elképzeléseim szerint így - az INTERNET segítségével - mindannyian megszólalhatunk, véleményünk dokumentálható, többször is újra visszanézhetőek gondolataink, s akár több százezer emberhez is eljuthatnak építő javaslataink, megoldáskulcsaink, életlátásunk, vagy akár jóslatunk, óvásunk.

Természetesen, miután MINDEN ÉRDEKELT bemutatkozását és véleményét megismertük, elkerülhetetlen lesz a személyes találkozás is - akár több száz résztvevővel - legalább egy hetes KONFERENCIÁN, egy erre alkalmas erdei táborban a nyár , vagy ősz folyamán, ahol a szállást, az étkezést is meg tudjuk oldani.

Most - első lépésben - egy rendkívül szellemes, de hatékony, költségkímélő, virtuális TANAKODÓRA hívom Önt és kérem, hogy amennyiben teszik az elképzelésem, üljön le egy telefon, vagy kamera elé, és az alul olvasható 14 alapkérdésre válaszoljon tudása és nézete szerint, ezután pedig a kis videóblogot töltse fel a YOUTUBE -ra, vagy akár küldje el az általam megadott emailcímre és én felteszem azt a megfelelő helyre! Szükségem volna még egy arcfotóra is Önről...

Amennyiben a videóválasznak és rögzítésnek technikai akadályai vannak, akkor felajánlom a segítségemet, s egy MESSENGER, vagy SKYPE kapcsolatban örömmel rögzítem technikámmal az Ön válaszát, s feltöltöm azt a TANAKODÓ HIVATALOS INTERNETES OLDALÁRA... Kérem, hogy üzenetemet juttassa el mindazokhoz, akiket én akár nem ismerek, vagy nem tudtam elérni, s amennyiben az adott személyt Ön alkalmasnak tartja, szólítsa meg nevemben és kérje meg arra, hogy vegyen részt a TANAKODÓN, s töltse fel ő is a 14 kérdésre való válaszát!

FONTOS INFORMÁCIÓ! Ön a következÅ‘ internetes oldalon tudja elérni majd a „TANAKODÓ A MAGYARSÁGRÓL” eseményeit, s a már rögzített videókat:

www.spiritualtv.hu/tanakodo.html

Az első kis videót én már feltöltöttem, saját véleményemet és válaszomat találhatja meg az oldalon, s jönnek majd az újabb és újabb megszólalások is!

Minimális „ játékszabályok” természetesen ebben a rendszerben is vannak, ezek a következÅ‘k:

I. Olyan személyek véleményét várjuk, akik az elmúlt évtizedekben bizonyítottan tettek valamit: kutatással, előadásokkal, filmmel, könyvírással, rendezvényszervezéssel, tanítással, gyógyítással foglalkoztak és természetesen a MAGYARSÁG MEGMARADÁSÁN és FELEMELKEDÉSÉN fáradoztak!

II. Minden résztvevő csak saját nevén, személyében kap bemutatkozási és vélemény nyilvánítási lehetőséget, semmilyen más személy, vagy működő szervezet nevében ne nyilatkozzon senki! Magánemberek véleményére vagyunk kíváncsiak, ezt a fórumot senki se használja politikai, vagy valamilyen már meglévő szervezet reklámfelületeként!

III. Parlamenti pártok régi és mostani politikusai nem kapnak szót ezen a tanakodón! Semmilyen politikai kampány nem kap teret TANAKODÓNKON!

IV. A max. 25 -30 perces videóban kérjük, hogy mindenki csak a kérdésekre való saját véleményét mondja el, ne használja ezt a fórumot arra, hogy személyeskedik, vagy szid más hagyományőrzőket , az általuk már videóra rögzített válaszaik miatt! Ez a TANAKODÓ most nem a VITÁRÓL szól, első körben lehetőséget kívánunk adni mindenkinek a bemutatkozásra és nézeteinek a kifejtésére, amikor megismertük mindenki álláspontját, találkozunk élőben!

Várom jelentkezését – TISZTELETTEL!

2019.03.21.

Heffner Attila - magyar hagyományőrző

www.spiritualtv.hu +36 30 756 28 99 e-mail: heffnermusic@gmail.com

FACEBOOK - ESEMÉNY - OLDALUNK:

A KÉRDÉSEK:

01. RÖVID BEMUTATKOZÁS: KI ÖN? MIVEL FOGLALKOZIK?

02. Milyen szakrális ÉRTÉKREND / HIT, VALLÁS ,TUDÁS követője? / Hitrendszerének rövid bemutatása /

03. Mit gondol a MAGYARSÁG MÚLTJÁRÓL, a MAGYARSÁG származásáról, nyelvéről, hitéről, kultúrájáról?

04. Mit jelent az ÖN számára eredeti értelmében a "Magyar Lét" értékrendje?

05. Miben látja a Magyarság hanyatlásának okát? Egyáltalán van-e Ön szerint"hanyatlás"?

06. Mi a Személyes elképzelése arról, hogyan kerülhet helyre az ősi értékrendünk?

07. Elfogadja -e a jelenlegi „MAGYARORSZÁG” elnevezésű államformát, s törvényesnek tartja-e az un. ALAPTÖRVÉNY -t?

08. Akarja-e hogy továbbra is politikai pártok és politikusok vezessék az országot, ha nem, akkor mi a megoldás arra, hogy ezen változtassunk?

09. Milyen államformában élne szívesen? Hogyan képzeli el az új MAGYAR RENDSZERT, ÁLLAMOT? Milyen választási rendszert tud elképzelni, ami valóban a NÉP AKARATÁT tükrözi? Hogyan tudnánk ezt kivitelezni?

10. Kinek az elveivel tud jelenleg egyetérteni, milyen irányzatot tart megvalósíthatónak ?

11. Tart-e jelenleg alkalmasnak olyan magyar személyt, szervezetet, mozgalmat akire, amire rátermett VEZETŐ ERŐKÉNT tudna tekinteni?

12. Van-e olyan ismert karizmatikus magyar személy, illetve szervezet, akivel, amivel egyáltalán nem tudja elképzelni az együttműködést?

13. Volt-e tagja bármilyen politikai pártnak az elmúlt 30 évben, volt-e szakemberként, szakemberként, tanácsadóként foglalkoztatva bármilyen, rendszerváltás utáni 4 éves választási ciklusban? Jelenleg tagja bármilyen pártnak, mozgalomnak, szervezetnek? A rendszerváltás előtt tagja volt-e az MSZMP- nek?

14. Milyen jövőképe van? Milyen iskolai tanítási rendszert, milyen gazdasági rendszert, milyen társadalmi rendszert tud elképzelni?Hunok vagyunk, sólyom népe
Ereinkben sólyom vére.
Ősatyánkat sólyom szülte,
Ősanyánkat Isten küldte.
Királyaink koronáján
Aranysólyom fényesen áll.
Feje türkiz, teste arany
Szellemében nap fénye van.
Ősök lelke szellemlénye,
Aranysólymunk szent rejtélye.
Nap madara fény hírnöke,
nemzetünknek égi jele.
Hunok vagyunk a Nap népe
Sólyomlelkek összessége.
/Cey-Bert Róbert Gyula/

Országok országa Törvénytudás népe,
Napkelet s Nyugat közt A világnak fénye,
Nagy a te nemzeted, Nagy a te végzeted,
Oly messze magasztos, Hogy föl sem érheted

Mint a magas menny s ég, Szíved mérhetetlen,
Életed gyökere Szent és sérthetetlen,
Hegyek, árnyas erdők, Hős föld büszke
népe, Ez a te végzeted Ősi öröksége:

Erős, gazdag vár vagy, De az örök törvényt,
Amit Isten rád rótt, Vállalnod kell önként,
Hogy beteljesüljön Győzelmes végzeted:
Úr oltára te vagy, Emeld fel a fejed!

Figyelem emberek! Gyuri bácsi most nekünk üzen! Mindenkit kérünk, küldje tovább ezt! Ha csak egy embernek is. Minden rákosra gondolva, emlékezve. Légy egyike az együtt érző 7 százaléknak!

Bükkszentkeresztről Gyuri bácsi a füves ember és Dr. Dávid Tamás professzor, a Magyarok Házából ill. Lébényből üzeni tisztelettel: Emberek! Ébresztő!! Gyógyítható a rák!! Mindig is gyógyítható volt!
Immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom és más gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlő maggal, más antioxidánsokkal, kezdeti stádiumban tökéletesen GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!

Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!!! Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!! Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom,


ginkobiloba, máriatövis mag, a fent említett macskakarom, vörös szőlő magja, töményen, stb.

Minden féle-fajta és színű zöldség, gyümölcs fogyasztása korlátlan mennyiségben!

A hús, és a stressz savasít! A zöldségek, gyümölcsök, a nevetés, lúgosít!

A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: szeretet,

önszeretet fontossága, kimászni az érzelmi traumából, akarni megoldani

a problémát, és erősen hinni a gyógyulásban!!!

Egyéb terápiák minden betegség ellen:
– pozitív gondolkodás, derű, vidámság

– légzésterápia

– reflexzóna masszázs

– mozgás

és még sok más!


Lehet választani a gyógymódok között! Tehát van megoldás, csak jó helyen kell keresni! És ez minden betegségre vonatkozik!

A szintetikus gyógyszerek az immunrendszer halálos ellenségei! Amit a kemóval csinálnak, az pusztítás!! Pont legyengíti az immunrendszert!!
Az “Orvostudomány a feje tetején” c. könyv szépen elmagyarázza a rák
természetét. Egyéb irodalom is segítségre lehet, csak keresni kell. Leginkább természetgyógyász területen keressétek! Pl.: Váradi Tibor:
Népbetegségek I.; Mária Treben: Gyógyteák, stb.
Ennyit megtehetünk értük.

APRÓ KÉRÉS
Mindenkit kérünk, küldje tovább ezt! Ha csak egy embernek is. Minden rákosra gondolva, emlékezve. Légy egyike az együtt érző 7 százaléknak!
A felmérések szerint a megkeresettek 93 %-a NEM küldte tovább.
Pedig csak egy sorról volt szó. Hinni sem kell benne. Csak nem kell restnek lenni a jóra.
NE maradj közömbös! Köszönjük!

Kardlap. csendűl,. kelevéz. szàrnyal,
Tiamat. a. sàrkàny,. naapot. àrnyal.
Turgáj. kapu,. az. égnek. kapuja,
Őzönől. a. Hun. Nép,. tűzees. a. nyila.

Maroknyi. vitéz,. reszket. a. falakon,
Őmlik. a. Hun. nép,. mindenki. haragos,
Legelső. sórban,. vértesek. hada,
Atilla. fején. csillan. a. korona.

Kardlap. csendűl,. harc. van. a. Nap. alatt.
Samas. a. sàrkàny,. sok. égi. àldozat

Ugye. jönnek. még. vissza. a. Hunok.
Ugye leszünk. még. újra. naagyok
Ugye. lessz. még. manna. a. szàmunkra.
Ugye. lessz. még. hit. Kara -. Csuúnra.

UmTataKa. Å‘reg. Isten,
Rimànkodunk,. àldj. meg. minket.
És. ha. a. lelkünk,. az. égbee. szàll,
Arany. trónusodról. tekintsél. reànk.

Àlmokat. tartunk,. keressük a. fényt,
Magunkba. szàllunk,. van -.e. még. remény.

Àldàs. ! Iglice.

nagyon igen!!!

"NÅ‘k vagyunk.
Nem bujkálunk senkivel titokban a kertek alatt, hogy nehogy meglássanak.
Nem vállalunk részt a hazugságban. Mert ő nem tud dönteni, nem tudja, mit akar, ez is kell, meg az is kell, te meg csak várd ki a szebb napokat.
Nem tűrjük el azt sem, hogy nekünk hazudjanak. Nem hunyunk szemet, ha megaláznak. Nem viseljük a csalást, és nem is veszünk részt csalásban.
Tisztán élünk, felvállaltan, a saját életünket, lényünket, identitásunkat, szerelmünket vállalva. Méltóságban. Ha nem lehet, akkor nem. Akkor inkább nem.
Senki hazugsága én többé nem leszek. És nem is akarok hazudni már senkinek. Legfőként magamnak nem. Nem leszek se kedves, se jófej, ha nincs kedvem. Ha nem akarok lenni valami, hát nem leszek!
Nő vagyok és ember. Teljes értékű élőlény. Partner is tudok lenni, meg szexállat is, nincs szükségem megalkuvásra ahhoz, hogy valaki méltóztasson már megszánni. És átölelni. És két percig kedves lenni. Nem lehet megvenni. Nem lehet lekenyerezni. Nem lehet bezárni. Nem lehet uralni. Nem lehet kifosztani. Nem lehet se fenyegetni, se zsarolni, se üldözni, se kényszeríteni, se elvárni, se büntetni, se lejáratni. Itt vannak a határaim. Nem félek, csak az Istentől.
Kizárólag örülni lehet. A puszta létezésnek. És hálás lenni a tiszta együttlétnek. Ha van ilyen, ha lehetséges. Ahol mindenki az aki, és minden az, aminek látszik. Szabadon és elfogadással. Bántalmazáson kívül, egyenrangúan. Mindenki saját terét és identitását tiszteletben tartva. Nem kontrollálgatva, ellenőrizgetve, beszólogatva. Nem, nincs ilyen. Ez nem képezheti részét szeretetkapcsolatnak, se bizalomnak. Ha ez nem lehetséges, akkor nem. Ha létezik, akkor boldogság és átadás van. Ezek a keretek. Nem lehet hazudni.
Nő vagyok és ember. Ne az ajtót nyisd ki nekem. Ne a kabátomat add fel. Ezeket én is tudom. Érts, figyelj, állj mellettem, vegyél részt, engedj be, engedj értenem, engedj odaállnom, engedj részt vennem. Ha nem megy, akkor engedj el. Engedj úgy elmennem, hogy nő maradtam, és ember. Nem használati tárgy, és nem is lőfegyver."

Tisza Kata

 
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
 
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
 
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
 
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Generálási idő: 0.61 másodperc
52,491 egyedi látogató