Navigáció
Felhasználók
-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 11
-> Legújabb tag: onaneoka
Így kell ezt csinálni!
A kifosztókkal így kell csinálni! El kell mindenkinek határolódni ettől a bűnszervezettől!
Nem szabad nekik egy fillért sem fizetni!Péter Tóth

Hát nem érdekes, hogy Manfred Weber amikor eljött Orbánhoz, hogy a fejére olvasson utána egybÅ‘l a zsinagógába ment ahol zsidó vezetÅ‘kkel egyeztetett. Miért nem a keresztény (katolikus) vezetÅ‘ket, püspököket látogatta meg egyeztetés céljából? :-))))

Dracones Scythicus

s mi a diferencza koztik?

M M
1 napja (szerkesztve)
magyaro-on birosag nincs. ezt meg szinhaznak nevezni is rossz, szinvonaltalan komedia ami ott folyik

Hari Harcos
2 napja
Áldás. KövetkezÅ‘ alkalommal utasítsátok a bírót és az ügyészt,hogy ha Ti állva beszéltek,ezeknek a tetves férgeknek is fel kell állni !!!

Barát Csicseri
2 napja
Az érdekes az, hogy amit kiadsz magadból, azt fogod visszakapni, mert az a tiéd, senki másé. Mikor a bíró hoz egy ítéletet, akkor valójában saját maga ellen hozza, mert mindent vissza fog kapni, így az ítéleteit is át kell élnie. Akkor kapja vissza a bíró a saját ítéletét, tehát az után éli át a saját ítéletét, mikor a vádlott beküld mindent magába, a magjába. Mivel ezt egyszer mindenki megteszi, ezért elég rendesen meg fogják szenvedni, a bírók a sok törvénytelen ítéletet, és nem tudnak kibújni semmivel, így át fogják mindazt élni, amilyen ítéletet hoztak a nÅ‘k, és férfiak ellen. Még az sem számít, hogy az ítélet jogos, vagy nem volt jogos, mert itt a jognak semmi szerepe nem lesz. A jogot a rabszolgáknak hozzák, a gojoknak, tehát a nÅ‘knek, és férfiaknak, tehát a bíróknak is.

Gabor Hegyi
5 napja
Mellesleg ilyen az amikor egy ügyésznek hazudott valaki a magyar emberek ellen cselekszik !
Zsido származását színtisztan vállalja !
Feltehetőleg izraeli magyar állampolgár és nem csodálkoznék ha Moszad ügynök is !
Talán az eredeti ügyészt épp a kényes úgy miatt cserélték le!

Teljesen világos hogy megszállt ország vagyunk !
A bírónő láthatólag az ügyész nyomása alatt van ! A bírónő ingerülté is válik ! Többször néz az ügyészre !

Na kiváncsi vagyok a folytatásra !!

Ez remélhetőleg kiborítja azt a szaros bilit !!
Elég volt!!

Nem leszünk Palesztina !!

Gaal Robert
5 napja
Többször láttuk, hogy amikor az "ügyészhez" beszélek, a bírónÅ‘ az ügyészre nézve intett a fejével, hogy ne válaszoljon! Szélhámos bűnözÅ‘ banda az egész! Egyik kutya, másik eb, sintértelepre az egésszel!

csaba lászló
5 napja
Minden döntnöki pozíció az övék, de valami elindult ...!

László Kiss
5 napja
@Gaal Robert BÍRÓSÁGI TÁRGYALÁS 1.RÉSZ

Rendkívül különleges büntetőügy tárgyalásán vehetsz részt, amikor ezt a közel 40 perces videót megnézed. Lehet, hogy itt senki sem az akinek mondja magát? Lehet, hogy a bíró nem bíró és vádlottból lesz az ügyész a tárgyalás végére? Döntsd el magad!

https://www.youtube.com/watch?v=sApbBss0ovU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2MafhNRw_1k0Yt_s3KeTvlQ8gykn30Jpw6kU98fxtjjej5XKkAqGq0kaA

Monika Szimuly
25 perce •
Két gondolat az Alkotmányos Ellenálláshoz:
1. A hazaáruló politikai "elit" már NEM TUDJA visszaállítani a magyar alkotmányos rendet, HA AKARNÁ SE!!! Mert olyan Új Államot hoztak létre maguknak, saját hatalmuk, nép feletti diktatúrájuk biztosítására, amit már saját maguk se tudnak megszüntetni, felszámolni!!!
A diktatúra - aljas és megtévesztő módon Magyarországnak elnevezett - államát már CSAK a MAGYAR NÉP tudja felszámolni a nép évezredes ellenállási jogával és a HATÁLYOS magyar állam (ideiglenes nevén Magyar Köztársaság) jogával.
A politikai "elit" csak a diktatúra BÉKÉS felszámolásában vehet részt, a magyar nép hatalmára és ősi alkotmányos jogára épített magyar állam felépítésében már NEM VEHET RÉSZT!
2. Az Alkotmányos Ellenállás abban különbözik minden más ellenállástól, (amely mind a diktatúra alaptörvényi rendjét akarja megváltoztatni, és ezzel a diktatúra jogrendje szerint bűncselekményt követ el, ha ezt erőszakosan teszi), hogy mi a magyar állam hatályos jogával (!) a DIKTATÚRÁT akarjuk MEGSZÜNTETNI, és nem annak alaptörvényi rendjét akarjuk MEGVÁLTOZTATNI. Ezzel mi nem követünk el bűncselekményt, mert ilyen tényállás NINCS a Btk-ban. Viszont ha a diktatúra ERŐSZAKOT alkalmaz, vagy csak azzal fenyeget bennünket, még a saját jogrendszerük szerint is a legsúlyosabb bűncselekményt követik el!!!
Ez a TITKA és ERÉNYE az Alkotmányos Ellenállásnak!
Ezért kell csatlakozni hozzá és elfogadni a csatlakozási feltételeket.
Egyrészt megteremti a jogalapot a diktatúrával szembeni jogszerű fellépéshez, másrész biztosítja a büntethetetlenséget, a jogi védelmet a diktatúrával szemben!
Az Alkotmányos Ellenállásban részt vevővel szemben a rendőr csak bűncselekmény elkövetésével tud fellépni, a diktatúra joga csak jogellenesen, koncepciós eljárásban tudna eljárást elkezdeni, lefolytatni vagy döntést hozni.
De ezt a diktatúra nem vállalhatja be, mert abban pillanatban a „demokratikus jogállamnak” hazudott rendszerérÅ‘l kiderülne, hogy NYÍLT DIKTATÚRA. És ezt a hatalom nem engedheti meg, mert abban a pillanatban nagyon rövid idÅ‘n belül a HATALMÁNAK VÉGE!!!
Mert a diktatúra hazugságra épült, és nem érvényes jogra!
EF

László Kiss Kedves Monika Szimuly ezt írod: "...Egyrészt megteremti a jogalapot a diktatúrával szembeni jogszerű fellépéshez, másrész biztosítja a büntethetetlenséget, a jogi védelmet a diktatúrával szemben! ..." tisztasor számomra - de tegnap láttam Gaál Róbert és két társa.... BÍRÓSÁGI TÁRGYALÁS 1.RÉSZÉT - ahol szemmel láthatóan bajban vannak a bírónő is és az ügyész is aki a fejét vakarta - mi van akkor ha ők is csapdába estek - én állítom, hogy abban vannak... nem lehetséges volna nekik felajánlani a menekülés útját - Róbertnek is megírom majd - hiányoltam a minden betűje aranyat ér véd beszédében!

Az a bíró – ügyész aki megérzi e kezdeményezésben az általa vádolt és elítélni akarók a vádlott törÅ‘dését amit elÅ‘adna…. mellénk állíthatnánk – azzal, úgy,hogy kimondanák, hogy valóban úgy van ahogy védekezÅ‘k elmondják: az orbáni alaptörvény érvénytelen – törvénytelen…. – csak az a kérdés van e lesz e bátorsága erre nekik? Szerintem rá kényszerülnek, mert az ügy elér egy pontot ahol ez szükségszerűen meg fog történni!
Ha minden úgy történik, ahogy írtam és mégse úgy történik ahogy írtam, nem mondják ki az érvénytelenségét – akkor polgárháborút indítanak el vele!
Amit tulajdon képen nem tudunk elkerülni, hisz a diktatúrában a gyarmaton teljesen mind egy ahogy valóban ahogy András Orosházi úr mondta – „…ön se felmenteni se elítélni nem tud, mert nincs jogalapja…”

András Brindza
5 napja
AZ ALKOTMÁNYOS ELLENÁLLÁS TAGJA A DIKTATÚRA BÍRÓSÁGÁN BIZONYÍTOTTA AZ ALAPTÖRVÉNY, AZ ÃœGYÉSZSÉG ÉS A BÍRÓSÁG ÉRVÉNYTELENSÉGÉT! 😌
https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/az-alkotm%C3%A1nyos-ellen%C3%A1ll%C3%A1s-tagja-a-diktat%C3%BAra-b%C3%ADr%C3%B3s%C3%A1g%C3%A1n-bizony%C3%ADtotta-az-alapt%C3%B6rv%C3%A9n/2103764903048941/

hetedhéthatár
4 napja
@László Kiss ez a buli arra jó, hogy felhívja a figyelmet és kimondja az igazságot. Viszont, nem értem, mit szeretnél megváltoztatni? Ami törvénytelen, az érvénytelen, tehát nincs. Azt szeretnéd megváltoztatni ami nincs? A változtatás nagyon egyszerű. Fordíts hátat annak amivel nem szeretnél azonosulni. Még a személyi igazolványt sem kell megújítanod ha nem szeretnéd, hogy azok a szabályok is vonatkozzanak rád amiket azután hoznak, miután te szabad akaratodból aláírsz, sÅ‘t kezdeményezel, olyan szerzÅ‘déseket amikkel nem értesz egyet vagy nem szeretnéd, hogy rád vonatkozzanak. A törvénytelen törvényeik sem teszik ezt kötelezÅ‘vé. Tehát, csak rajtunk múlik mikortól nem foglalkozunk velük és megyünk Haza. Egyébként, a Köztársasági alkotmányt is az oroszok hozták tankon, a gyÅ‘ztesek jogán, amit a Magyarok nem fogadnak el törvényesen jogfolytonosnak, de még a Horthy féle királyság sem az, amirÅ‘l Ő maga is mondta, hogy nem a jogfolytonos Isten Országa, hanem csak egy a sok földi királyság között. A jogfolytonos állam nem lett megszüntetve, tehát csak Haza kell mennünk. Kezd el felmondani, megszüntetni azokat a szerzÅ‘déseket amik a törvénytelenséghez kötnek, hogy ne legyél bűnrészese a bulinak és ha az utolsót is megszüntetted, akkor nincs többé közöd, hozzájuk. Ha Haza-mentél, otthonodban, Hazádban, Házadban, Egyházadban, Őfelsége Szentkorona védelmét élvezed, ha betartod a természettörvényt, Nagyboldogasszony Anyánk RENDjét, azon belül, birtokodon, szokásodat. Más álltal létrehozott és üzemeltetett kereskedelmi céget vagy vállalatot, miért szertnéd megváltoztatni? Miért érzed úgy, hogy mások dolgába kellene beleavatkozzál? Ha nem az Å‘ szolgáltatásaikat veszed igénybe, nem kötsz velük szerzÅ‘dést, vagy felbontod a meglévÅ‘ket, máris elérted amit szeretnél, nincs közöd hozzájuk. Szabadon választhatsz bármilyen szolgáltatásból és csak azzal szerzÅ‘dj akivel úgy érzed, hogy kedvedre való. Ha a csalóknak sokan fordítanak hátat, még figyelmünket sem fordítjuk feléjük, egyre kissebb lesz az a kör akiket átverhetnek vagy kihasználhatnak, sorvadni fognak, magukat bontják le és neked tiszta marad a kezed. Annyi a dolgod, hogy a saját kis környezedben nem álsz szóba sem a csalókkal és elkezdesz jókat cselekedni, ha ezt önzetlenül tudod tenni, annak biztos szeretet lesz az eredménye ami közeg körbe vesz tégeg, amiben az igazságor is kimondod, így azok akik nem ilyenek, vagy elmennek ebÅ‘l a hatókörbÅ‘l, vagy maguk is ilyenné válnak. Az igaz fényt nem lehet beárnyékolni.

László Kiss
4 napja
@hetedhéthatár - ez így van ahogy írod...pl. az apehnek meg is írtam - meg a bíróságnak is, meg a BM.-nek is meg stb. de a nyugdíjbiztosítónak ha az a neve - ma - nem tudom, nem írhatom, mert attól félek nem utalja át azt a kevés nyögdíjjamat sem.... és a boltba is el kell mennem ennivalót venni - mert éhen halnék - meg fizetnem kell az idegennek a villanyt víz, gázt mert kikapcsolja és hoppon maradok - na látod rám telepedett a pióca úgy, hogy a véremet úgy szívja, hogy tűrnöm kell ez utóbbiakat erre adjál tanácsot - köszönöm . ödv. id. Kiss László

hetedhéthatár
4 napja
@László Kiss igen, ez egy folyamat. Elmondásod alapján látom, hogy jól haladsz a úton. Kérdésedre a választ megadtam az elÅ‘zÅ‘ megjegyzésben, de elmondom mégegyszer. Ne csak lépj ki azokból a körÅ‘kbÅ‘l amik nem vezetnek sehova, vagy csak jobb esetben fenntartják ezt a helyzetet (ezt nevezik fenntarthatóságnak) vagy a biztos leépítésbe vezet. Hanem, Haza is kellene menned, nehogy hontalanná válj, mert akkor egyedül maradsz a félelemmel átszÅ‘tt küzdÅ‘téren, ami sűrű ködként elhomályosíthatja az elmédet. Nagyboldogasszonyunk, Őfelsége Szentkorona által az Igaz, Tiszta fény Természettörvénye, azon belül a Szer-i szerzÅ‘dés szerinti államunk védelmét élvezve, az említetteken kívülálló dolgoktól. TeremtÅ‘, gondoskodik a teremtményérÅ‘l, így a feltétel nélküli ellátás és vagy jövedelem nem a te gondod, jár. Ha ügyes vagy addig, amíg a folyamat tart mindkét helyrÅ‘l kaphatod.

László Kiss
4 napja
@hetedhéthatárköszönöm okos válaszod - azon leszek, hogy kiérdemeljem!

Csaba Vadász
5 napja
Szép volt Robi !!!!!!

Barát Csicseri
2 napja
Sajna nincs Magyar köztársaság sem, mert soha nem lépett érvénybe. Magyarország nevű állam sem létezik, mert nem lépett soha érvénybe. Magyar királyság sem létezett soha, mert nem lépett érvénybe soha se. Szkitia van, és szkita állam van. A Karapát medencében csak Szkitia létezik. A magyarok soha nem hoztak létre az elmúlt ezer évben magyar államot. Mivel magyar vagyok, tudnék róla, hogyha a magyarok létrehoztak volna magyar államot. Egy adott területen nem lehet két állam, és mivel a szkita állam ezer éve létezik a Karapát medencében, így semmilyen más állam nem lehet e területen. Hazudni meg azt hazudnak amit akarnak, és szived joga, milyen hazugságot fogadsz el, de aki nem fogadja el a szkita államot, a szkita szokást, a szkita erkölcsöt, az nem fog tudni a Karapát medencében megmaradni, demég a földrÅ‘l is távoznia kell.

Gaal Robert
5 napja
Itt az ügy során beadott egyik bizonyítás: https://alkotmanyos-ellenallas.com/pub/jogi_allasfoglalas_2017_10_23.pdf

Sándor Nagy
4 napja
A budos zsidrakok atvettek mindenhol a hatalmat magyarorszagon. Ugy latom lesz még itt nemsokara egy igazi holokäosz. Zsidrak ugyesznek nevezett szarkupac entitas jatsza az agyat.

Melinda Jónás
5 napja (szerkesztve)
A zsidó bandától meg kell szabadulnunk, nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. A zsidók hiába kapnak állampolgárságot, elsÅ‘sorban Izraelhez hűségesek és a saját népükhöz. Nem szabad tovább tűrnünk ezt a gyalázatot. Minden területen ellenünk munkálkodnak, sunyi módon. Nincs hatalmatok felettünk!

MGTKRM
3 napja
https://www.kormany.hu/hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/hirek/szijjarto-peter-es-benjamin-netanjahu-magyar-kulgazdasagi-kepviseletet-nyitott-jeruzsalemben

Melinda Jónás
3 napja
@MGTKRM A fidesz is közéjük tartozik.

Mile Gyöngyi
3 napja
Civileknek kell megvédeni a Magyar Államot és annak jogrendjét a jogásztársadalommal szemben (tisztelet a kivételeknek)?! Igen,a test beszél...szégyellhetitek is magatokat... nem kicsit,hanem nagyon!

László Lévai
4 napja
A vágósúlyú koca agyhalott, pökhendi idióta. Leszarja az Alkotmányt!

csaba lászló
5 napja (szerkesztve)
Pribékek...!!! Mózes azt észrevételezhetnéd, h. megbuktatok...!

András Brindza
5 napja
AZ ALKOTMÁNYOS ELLENÁLLÁS TAGJA A DIKTATÚRA BÍRÓSÁGÁN BIZONYÍTOTTA AZ ALAPTÖRVÉNY, AZ ÃœGYÉSZSÉG ÉS A BÍRÓSÁG ÉRVÉNYTELENSÉGÉT! 😌
https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/az-alkotm%C3%A1nyos-ellen%C3%A1ll%C3%A1s-tagja-a-diktat%C3%BAra-b%C3%ADr%C3%B3s%C3%A1g%C3%A1n-bizony%C3%ADtotta-az-alapt%C3%B6rv%C3%A9n/2103764903048941/

Krisztian Bozsoki
5 napja
zseniàlis volt.

csaba lászló
5 napja
Ezeknek a törvényei, amik rájuk nem vonatkoznak, csak a korlátozásunkra, kifosztásunkra, legyilkolásunkra lettek kitalálva... Nem kenyerem a bosszú, de nem tudom ezekbÅ‘l lehet e még Ember...!

REAZSIANZ REEUROPEANZ
4 napja
FIDESZ-KDNP = LÁNYABORTUSZOS IDEGENHÍM-TÚLSZAPORULAT(India,Banglades,Emirátusok,SzubSzahara). Vlkik kérdezzék má'+ őket h ezekkel mé'nem riogatnak és az ezek elől menekülőket(nőket hozó/ideszülőket) miért nem oltalmazzák-hangsúlyozzák(SzaudiakVatikán?)! Mostanra már több 100milliókkal több a hímnemű a bolygón mint a nő(k) és a számuk rohamosan m-l-kedik! Ezeknek ürítik ki az országot?
https://youtu.be/VxetycIW22A

László Kiss
5 napja
csak az elejét tette ki - itt elolvashatod a teljes írásom: http://network.hu/spartakusz/blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek

Papp Éva
4 napja
Második rész? Elég hirtelen szakadt meg a videó... az izzadságcseppek még nem jelentek meg. Zsírcsöpögést akarok!

Gaal Robert
2 napja
Itt a második rész: https://www.youtube.com/watch?v=ZdVFbx7DZes&t=4s

jános csontos
2 napja
UCC!!!!

viking piktek
5 napja
nagyon helyesen jartatok el egyszeruen nem akarnak tudomast venni arrol hogy nincsen semmihez sem joguk es eszt a parlamentben ellenzeknek hazudot fergekel egyutt követek el a fidesz is,ezert tudnak lopni mert aszt hiszik ovek az orszag.minél több ember fogja fel agyilag az itt elhangzottakat annal hamarabb er veget 30 eve elcsalt rendszervaltas,valoszinuleg polgarhaboru lesz.ez van.

András Brindza
5 napja
AZ ALKOTMÁNYOS ELLENÁLLÁS TAGJA A DIKTATÚRA BÍRÓSÁGÁN BIZONYÍTOTTA AZ ALAPTÖRVÉNY, AZ ÃœGYÉSZSÉG ÉS A BÍRÓSÁG ÉRVÉNYTELENSÉGÉT! 😌
https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/az-alkotm%C3%A1nyos-ellen%C3%A1ll%C3%A1s-tagja-a-diktat%C3%BAra-b%C3%ADr%C3%B3s%C3%A1g%C3%A1n-bizony%C3%ADtotta-az-alapt%C3%B6rv%C3%A9n/2103764903048941/

Gabor Hegyi
5 napja
Ez az ügyész igazán megborotválkozhatna! !

Molnos Miklós
5 napja
Faji jelleg demonstrálása!

Péter Tóth
5 napja
Lesem tagadhatná a féregje, hogy thalmudista zsidó!

Violet Miller
4 napja
Biztosan a Mossadban RABBI is............@Molnos Miklós

Violet Miller
4 napja
Az "ügyész" és a "bírónÅ‘" is egyértelműen zsidó és mindkettÅ‘ MOSSAD ügynök. Orbán Viktor, eredeti nevén Orsós (Rácz Erzsébet cigány az anyja, aki valószínűleg Sorostól esett teherbe, Orbán GyÅ‘zÅ‘ csak mostohaapa). Az ügyész a középsÅ‘ ujján hordja a gyűrűt, az bizony nem magyar szokás. Ha jól emlékszem, a zsidók eljegyzéskor a mutatóujjra húzzák a gyűrűt és utána kerül a középsÅ‘re, náluk nem használatos a gyűrűsujj. Orbán cigány származása ellenére (Soros apa miatt, aki szintén nem zsidó, csak játszották...) IZRAELI kettÅ‘s állampolgár, Szíjjártó, Rogán Antal, Bajnai és sokan mások mellett.....

Krisztian Bozsoki
2 napja (szerkesztve)
Violet Miller Egy kis kiegészítés:Csak a menyasszony újjàra kerül gyűrű.És valóban a (jobb kéz) mutató újjàra.

Gergő Tóth
4 napja
Ne higgyétek,hogy van kegyelem,ezek nem ismerik. Majd 52év múlva tramp elismeri fennhatóságúmat,mint tegnap a Golanon,és kiterjesztik a törvényeiket.... Mért itt van a legtöbb rákos,mért nem kapsz csak e250es húskészítményt,mért nem lehet 1hektárnál nagyobb termÅ‘földed,mért nincs szociális háló,mért adómentes egy külföldi cég,míg hazai már csak nevében az,és mért külföldi multiké a hazai profit 92%-a?! És közülünk vettek meg az árulásra hajlamos gyenge jellemeket.

Civilszervezet Krasnyánszky Béla Magatesz
5 napja
1. Bármi legyen az ítélet – az számomra teljesen érthetetlen, hogy miért vár bárki számára kedvezÅ‘ döntést 2012-tÅ‘l Puccsot végrehajtott magát „Magyarországnak” cég nevezÅ‘ hivatalától.
2. Aki kiteszi magát egy joghatóságát igazolni nem tudó egyének színjátékának az Ő színterükön (Bírósági épületben) az magától értetődően csak komédiára és tragédiára számíthat.
3. Nem kellene elfelejteni, hogy „Magyarország” mint államforma akkor lett létrehozva, amikor az OPPT (One People Public Trust) Egy Emberiség Nyilvános Érdekképviselet 2012 december 25-én megállapította hogy a világ kormányai, bankjai és nagyvállalatai rabszolgatartó rendszert működtetnek ezért azok felszámolása az UCC (Uniform Commercial Code) Egységes Kereskedelmi Kódex azaz a világ kereskedelem bibliája alapján felszámolásra került.

Olga Komáromi
5 napja
Nem vár senki ilyet és nem elsÅ‘sorban errÅ‘l van szó!!! Érezniük kell a korrupt embereknek a törÅ‘dést, érteniük kell, hogy TUDJUK a bűntetteiket. Szembesíteni kell Å‘ket ma, holnap, s mindaddig amíg végre akik tehetnek az ügy megoldása érdekében, végre, végre emberré egyenesednek, s ez nem más mint a nép, aki fél, megalkuszik és legrosszabb esetben okoskodik, csak hogy kibújjon saját felelÅ‘ssége alól. Ezt nekünk kell megoldani és méltósággal. Hogy mennyire került felszámolásra bármi is, azt símán lehet követni, hisz működtetve van!!!

Mihály Zoltán Tóth
5 napja
Ez csak az embereken múlik, hogy komédia meg tragédia lesz e belÅ‘le, vagy valami sokkal jobb annál. Ezért kell terjeszteni orrba szájba az ilyen videókat, hogy eljusson mindenkihez. Hogy ha több millió ember lesz tisztába a dolgokkal, akkor vége lesz ennek az egésznek

András Brindza
5 napja
AZ ALKOTMÁNYOS ELLENÁLLÁS TAGJA A DIKTATÚRA BÍRÓSÁGÁN BIZONYÍTOTTA AZ ALAPTÖRVÉNY, AZ ÃœGYÉSZSÉG ÉS A BÍRÓSÁG ÉRVÉNYTELENSÉGÉT! 😌
https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/az-alkotm%C3%A1nyos-ellen%C3%A1ll%C3%A1s-tagja-a-diktat%C3%BAra-b%C3%ADr%C3%B3s%C3%A1g%C3%A1n-bizony%C3%ADtotta-az-alapt%C3%B6rv%C3%A9n/2103764903048941/

Civilszervezet Krasnyánszky Béla Magatesz
5 napja
Kedves Olga! Az írása szerint, aggódnunk kellene azokért a jelenleg hivatalt betöltÅ‘ személyekért akik már hét éve kiszolgálják fizetésért a jelenlegi kormányt? Hátha beismerik a korrumpálásukat, felébredve rikoltják a szemünkbe, hogy csak parancsot hajtottak végre? Netán fel tudjuk oldozni Őket a szándékosság alól?

Papp Éva
4 napja
@Civilszervezet Krasnyánszky Béla Magatesz
Egy fecske nem csinál nyarat. Itt van két fecskejelölt, ha viszont nem akarnak fecskék lenni, akkor már nem sipákolhatnak, hogy csupán parancsot hajtottak végre.

Gaal Robert
2 napja
Kedves Béla!
Kérlek próbáld meg értelmezni... Nem várok én semmit ettől a törvénytelen magánhatalomtól! Az volt a cél már magával az aszfaltfestéssel is, hogy minél több ember megismerje az igazságot, és ébredjenek fel.
Pont nem érdekel, hogy mit vartyognak a diktatúra védői, mert ez a videó azokhoz szól, akikben van tisztesség és lelkiismeret.
Egyébként meg bármi is az ítélet vagy döntés, lényegtelen, mert érvénytelen minden, amit papírra vetnek.

Erika Volánszky
3 napja
A 2/3 által törvényes minden. A 2/3-ad lehetÅ‘ségét kell megszüntetni szerintem.

MGTKRM
3 napja (szerkesztve)
Alkotmányt hatályon kívül helyezni (kísérlet), és új államot létrehozni se kétharmaddal, se háromharmaddal sem lehet, mert ez a nép joga, mely ráadásul alkotmányban rögzített! 2012.01.01 óta egy magánszervezet diktatúrát üzemeltet felettünk, mely államnak hazudja magát, ezt kell felszámolni!

Erika Volánszky
3 napja (szerkesztve)
@MGTKRM 24. 3? Abban le van írva, hogy az alkotmány megváltoztatásához a képviselÅ‘k szavazatának a 2/3 -a szükséges. Ezért találták ki a 2/3.ot szerintem.

MGTKRM
3 napja
M-e-g-v-á-l-t-o-z-t-a-t-á-s-á-h-o-z! Egy új "állam" jött létre, még a közlönybe is beírták a hatályba (nem)léptetése elÅ‘tt, hogy jogfolytonosságot megszakító alkotmányos fordulat történt. A Magyar Köztársaságban MINDEN HATALOM A NÉPÉ, az alkotmányozó hatalom is!

Hari Harcos
1 napja
Fel- támadunk! Részvételi szándékotokat Itt jelezzétek.
Tisztelettel és szertettel meghívunk, minden, jó érzésű MAGyar embert, Húsvét nagyszombati napjára tervezett, kulcsi-kötetlen beszélgetésre. Rendezvényünk helyszíne, Józsi barátunk kulcs-Duna parti birtoka, ahol,fedett rész is van. Hasonló lesz, mint a március eleji találkozó.. Íme.... a videó.. https://www.youtube.com/watch?v=c7bgITDfDpk
Továbbá lesznek meghívott vendégek.. Pl Járvás Éva. Devizás megoldások. Jásdi Kiss Imre.. Imre Posta.. stb.
http://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php…

Gaal Robert
5 napja
Gondolkozzon el mindenki, hogy otthon ül-e továbbra is, és megvárja, amíg ő is sorra kerül, vagy megmozdul, és helyreállítjuk az alkotmányos rendet, és börtönbe csukjuk az ilyen bűnözőket, mint amilyenek itt a videón is láthatóak, magukat bírónak és ügyésznek hazudó ál-hatóságot játszó gőgös önkényes gyilkosok! Zugbíró és zugügyész látható a videón! Ne higgy nekem, nézz utána, és GONDOLKOZZ!

www.alkotmanyos-ellenallas.hu Keresd a dokumentumok menüt, és olvasd el mindet!

László Kiss
5 napja
Gaál Robert amikor tegnap először láttam ledöbbentem - és így reagáltam rá:
kiss lászló üzente 12 órája

Ma 2019. március 21.-én egy videót láttam és ledöbbentem, két bírósági ítélet egy ügyben az egyik a Magyar Köztársaság NEVÉBEN MÍG A MÁSIK NÉVTELEN! (..nem merték oda írni Izrael köztársaság nevében…hüm. nem tudom -
Nem is fogom – ha csak a lenti emlékek valóra nem válnak!
És akkor emlékezek a face jóvoltából ma küldte nekem… köszönöm face…

Olvassátok itt – mert ide nem tehetem:
http://network.hu/spartakusz/blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek

Ma 2019.március 22-én amikor hallgattalak és minden szavad aranyat ért, nem tudva a folytatást látatlanban le kell írnom, hogy valóban ha nem leszünk Prónayiak meg stb. fellázadt bátrak és merészek mint te akkor eláshatjuk magunkat .... de én bízok abban, hogy a 100000 tudatos csak össze fog jönni - kérlek küld el majd a folytatást is köszönöm, - ja még annyit a sikerhez és eredményességhez csak ideiglenes alkotmányról beszélj amit pl. ha összejövünk március 25-én állandóra valltjuk a lakosság késÅ‘bbi szavazatával ki kiálltva a magyar jogfolytonosságot - helyre állítva a jogrendet a magyar jogrendet! üdv. id. Kiss László

Irina Farkasné
5 napja
Gondolj már azért bele,mennyivel kényelmesebb a fotelbÅ‘l tátott szájjal várni a sűltgalambot!Csak azt nem éri fel ésszel,hogy amíg vár,a szar potyog.Mit potyog,zúdúl,ömlik.

Hari Harcos
2 napja
http://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php?readmore=3637

Gyula Goron
3 napja
Kész CIRKUSZ ami itt folyik semmi nem az aminek látszik csak próbálják azt a látszatot kelteni mintha.... Å‘k piszkosúl figyelnének ebbe a koholtvádas szarságba. Ha a fiatal emberek az UCC TÖRVÉNYT alkalmazzák nem kerűlt volna ekkora erÅ‘feszítésbe és hamarabb vége az egésznek és biztosabb.Személyes ismerettségnélkül és kész tényekkel alátámasztva csak egy UDVARIAS ÉRTESÍTÉS postai uton és cáfolatra várni amit nem tudnak adni (megcáfolhatatlan).Majd a Biróság működése betiltása,vége.

Gaal Robert
2 napja
Látom, nem érted, miért is voltunk ott!

Violet Miller
4 napja
Monica Szimuly? Jó hogy nem Monica Lewinsky MOSSAD ügynök szintén.
 
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
 
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
 
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
 
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Generálási idő: 1.18 másodperc
52,499 egyedi látogató