Navigáció
Felhasználók
-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 11
-> Legújabb tag: onaneoka
Törvénytelenül akar velem szemben eljárni


Nagy Bálint
Szentes,

Szentes Járásbíróság
Szentes, Erzsébet tér 4.
6 6 0 0
Hiv.szám:5.B.80/2017.

Tárgy: Joghatóság bizonyítása

Tisztelt Kádár Gábor!
Az Alaptörvény érvénytelen!
„Magyarország nevű állam pedig nem létezik, mert jogilag nem jött létre.” idézet Kollár György alkotmányjogásztól.
„A Magyar Köztársaság Alkotmánya világosan kimondja, hogy senki tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére, annak gyakorlására, valamint kizárólagos birtoklására, még az öné sem Kádár Gábor "állítólagos" bíró! Az ilyen irányú törekvésekkel szemben, mindenki jogosult és egyben köteles, a törvény adta keretek között
fellépni, ellen állni”!
Ezt a cikkelyt az Alaptörvény egy az egyben átvette.
„Annak alkalmazójával szemben bármikor ellenszegülhetek, mivel egy közjogilag érvénytelen Alaptörvényt, nem vagyok köteles elfogadni, így van Kádár Gábor? Ellene bármikor, bármilyen eszköz használatba vételével felszólalhatok, felléphetek.”
Mivel az Alkotmány nem adott lehetőséget ezt a törvényt és pláne nem ebben a formában megalkotni, az nem helyezheti hatályon kívül az Alkotmányt, és maga az új Alaptörvény is közjogilag érvénytelen, joghatás kiváltására nem alkalmas. Értjük egymást Kádár Gábor?
A Magyar Állam neve továbbra is „Magyar Köztársaság” ami 1989 óta ideiglenes név. A Magyarország nevű állam pedig nem a Magyar Állam, sőt jogilag létre sem jött, még csak nem is állam. Így van Kádár Gábor "állítólagos" bíró?
Bárki szabadon hivatkozhat arra, hogy ellene, egy nem is létező állam /a „Magyarország” nevű állam/ nevében akarnak eljárni, ami jogszerűtlen, törvénytelen eljárás lenne. Ön pedig ezt akarja velem szemben alkalmazni Kádár Gábor! A
törvénytelen hatóságok nem tudnak védekezni, mert egy nem létező állam nevében eljárva csak arra tudnak hivatkozni legfeljebb, hogy”ők” nem tudtak róla. Igaz ez Kádár Gábor "állítólagos" bíró?
A Magyarország területén működő hatóságoknak nincs joghatósága, a magyar állampolgárok felett! Beleértve önnek sem Kádár Gábor!
Az Alkotmánybíróság már csak az érvénytelen Alaptörvény-ellenességet vizsgálja,
miért is, mert neki sincs joghatósága! Azt is csak egy érvénytelen törvénytelen felhatalmazás alapján. /24.cikk. (2).
A Kormányhivatalok nem rendelkeznek többé, végzési vagy határozati jogkörrel.
A helyi Önkormányzatok, a Polgármesteri Hivatalok sem rendelkeznek többé végzési vagy határozati jogkörrel.
Minden szerv, vagy hatóság Magyarországon hozott határozata, végzés, rendelet, törvény, vagy korábbi törvény módosítása kivétel nélkül mind érvénytelen, Beleértve az önét is Kádár Gábor! Vagyis joghatás kiváltására nem alkalmas. Érthető voltam,
Kádár Gábor, "állítólagos" bíró?
Az Ügyészség sem tud senki ellen sem vádat képviselni, törvényre hivatkozva, mivel minden törvény, rendelet, minden állam hatóság, fel lett számolva, meg lett szüntetve! A Magyar Állam nevében, az Alaptörvényből szerzett jogkör alapján, nincs egyetlen hivatali szervnek joghatósága senki felett!
Nincs ma Magyarországon olyan Bíróság (sem helyi, sem járási sem központi, sem kúria) ami rendelkezik érvényes jogszabályi felhatalmazással, döntési jogkörrel!
Mivel az Alaptörvény érvénytelen, így Önnek Kádár Gábornak sincs törvényes jogköre, tehát csak törvénytelenül tud velem és másokkal szemben eljárni. Ezt a törvénytelenséget én nem tűröm el érti Kádár Gábor "állítólagos" bíró?
Nem is fogadom el, sőt visszautasítom, minden lehetőségemmel harcolok, a törvénytelenekkel szemben, meg értette, tudomásul vette Kádár Gábor?
Jogtalanságra, törvénytelenségre még Ön, vagy Önök sem alapíthatnak jogot, Kádár
Gábor "állítólagos" bíró!
Ezért Ön engem nem szólíthat fel és nem kötelezhet semmire, megértette
Kádár Gábor "állítólagos" bíró!
Minden 2012 január 1- után alkotott törvény érvénytelen, de az előtte lévőt is beleértve, vagyis a Választási törvényt is, érvénytelen/ 2013. XXXVI./
Felszólítom Önt, okirattal bizonyítsa Kádár Gábor, hogy rendelkezik-e Ön érvényes joghatósággal!!

Szentes, 2018. 06. 05.

Nagy Bálint
Hunok Nagy Szövetségének elnöke

 
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
 
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
 
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
 
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Generálási idő: 0.83 másodperc
125,793 egyedi látogató