Navigáció
Felhasználók
-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 11
-> Legújabb tag: onaneoka
Eljön még a mi időnk....!
Eljön még a mi időnk, tartsatok ki! Szép estét...

 
Kossuth térről...
 
Őcsény...


Egy Tudó Embernek, tudni kell a történelmünket! A sikeres hadjárataink ott csaptak vissza, hogy a "visszaszerzett " értékeink mellé csurrant-cseppent egy kis templomi arany, egy kis városi kassza-ezüst, egy kis ez, egy kis az ! vagyis megjelent a kézzel fogható érték, az arany, az ékszer és a pénz az Ősi Erénnyel szemben ! Az Ősiség törvényének szőttese azonnal bomlani kezdett. Ma éppen a jurta táborba jártam a lányommal. És lelkendeztünk, mert most voltunk életünkben először ilyen helyen!

 
Ki ölte meg Dr. Horváth István professzort?


Nagy a csend, mély a hallgatás Dr. Horváth István Professzor úr halálát és a koleszterin vakcin a sorsát illetően. Az érrendszeri megbetegedések ellen igen, de a rendszer ellen nincs orvosság. Felfoghatatlan, hogy hány ember halálát jelenti a Professzor úr halála. Kinek a lelkén szárad az újabb és újabb emberek halálának sokasága? Ki akar egy ilyen társadalomban élni, ahol ennyire nyilvánvalóan nem cél az egészségünk?

Ilyen elme, mint amilyen Dr. Horváth István Professzor úr volt, 100 évente, ha egy születik. A legnagyobb megbecsüléssel és tisztelettel kellett volna szolgálni őt ahelyett, hogy koncepciós pert akasztottak a nyakába. A nevét még éltében kellett volna imába foglalni.
Béke voltál az örök háborúban, míg életünk tart, emléked mindörökké élni fog szívünkben.
 
Szabadság, vagy törvénytelen fogva tartás?
Szabadság, vagy törvénytelen fogva tartás? Elvégre háború van.
2018 július 25.-én 10 órára kitűzte Szentes (Erzsébet tér 4 szám alatti fsz. 4. terem )Járásbíróságon az eljáró állítólagos bíró /aki korábbi bűncselekmények elkövetése után még a nevét is megváltoztatta Dr Kádár József Gáborról Dr. Kádár Gáborra./ a következő tárgyalást hazugságra, hamis vádra épülő ügyben a tárgyalást.
Mind a három ügyben hamis vádat kreáltak ellenem, amelyeket egyesítettek, vagyis össze vontak. A szegedi Dr.Braun Róbert, dr. Mándoki Tamás és dr. Pigniczki József állítólagos ügyészek jóvoltából. A fent említett urak hívatali személynek, hatóságnak hazudják magukat, holott egy gazdasági társaság alkalmazottai! Tanúként érintett voltam az ügyben, de törvénytelenségre utaló cselekedetet nem követtem el. Még szabálysértést sem! Ennek ellenére a 3 Állítólagos ügyész, hamis vádat kreált ellenem.
Idézet, "senki nem vádolhat mást hamisan, illetve mást bűncselekmény elkövetésével nem vádolhat."
Ezek szerint a fent nevezett személyekre ez a törvénynek mondott, vagy nevezett jogszabályi gyűjtemény, nem vonatkozik?!
Akiket érdekel, hogy hogyan leplezem le a törvénytelen, hazug, ügyészt, bírót és hamis tanúkat, azokat szeretettel meghívom egy cirkuszi sóra aminek az én szabadságom, de az önöké is a tét!
Újságírók, médiát képviselők előnyben, harcra fel a szabadságunkért!
 
Te döntöd el, hogy velük tartasz, vagy velünk...! 2
UCC (Egységes Kereskedelmi Kódex): A kereskedelem Bibliája
Az UCC a kereskedelem „bibliája”; az pontosan diktálja a módot, amelyben a nemzetközi áruforgalmat és kereskedelmet törvénybe kell iktatni. Valójában, az egész kereskedelmi rendszer az UCC törvény körül forog. Ha a jelzálogod le van zárva [elveszik az ingatlant], vagy az autód el van birtokolva, a bank az UCC ügymenetet használja ahhoz, hogy ezt megtegye.
 
Te döntöd el, hogy velük tartasz, vagy velünk...!

Az OPPT [Emberi Közösségek Érdekképviselete] jogszerűen lezárja a részvénytársaságokat, bankokat, és kormányokat annak okán, hogy rabszolgaságot és magán pénzrendszereket működtettek

2013. február 17.

Andy Whiteley írta, aki Társ-alapítója az Ébredj fel világ és a Teremtő lény nevű weblapoknak.
Sokan közületek hallottatok róla, sokan pedig nem. Nyilvánosan 2012. december 25-én került bejelentésre, hogy a testületi-kormány rendszer uralmának lezárása megtörtént. Jogszerűen került lezárásra... annak egyik saját mechanizmusán keresztül. A „jelenleg meglévő hatalomból” most már az „egykori volt hatalom” lett. Minden adósság és részvénytársaság a testületi kormányokkal és bankokkal együtt, de nem csak azokra korlátozva – eltörlésre került.
 
Miért nem hatóság a rendőrség...
Foglalkozzunk a Rendőrséggel

Évekkel ezelőtt, a rendőr még jó barátod és védelmeződ volt. A dolgok mostanra kissé megváltoztak azzal, hogy a rendfenntartó erők gazdasági szervezetekké váltak és elkötelezték magukat a profittermelés mellett, mely profitot a tőled beszedett pénzek jelentik büntető cédulák, gyorshajtási bírságok, parkolási bírságok formájában vagy bármilyen más módon. Ma reggel azt mondták be a nemzeti tévében (USA – a ford.), hogy az elmúlt tizenhárom évben (az eddigieken felül – a ford.) további háromezer törvénysértést találtak ki.

Mivel minden egyes rendőri szerv gazdasági szervezet és stratégiájában nem különbözik a McDonaldstól, nincs hatalma semminek a végrehajtására, ahogyan a McDonalds-nak sincs.
 
Használd az UCC-ét...
A UCC 1-308§ alkalmazása fizetési meghagyás eljárásban
Az állítólagos EOS Faktor Zrt. ez év tavaszán fizetési meghagyás (fmh) eljárást indított ellenem. Most kipróbáltam egy új módszert: NEM MONDTAM ELLENT.
Egyszerűen csak leírtam, hogy én nem egy jogi személy vagyok, hanem egy szabad ember, aki nem áll az általuk említett törvények hatálya alatt. Élő és szabad emberként nem rendelkezem az ügyben perbeli jogképességgel. Ehhez a „UCC 1-308§”-t használtam, ami lehetőséget teremt erre. Az ügyet lezárták egy végzéssel, amit később jogerőre is emeltek.

Egy kis magyarázat: Élő és szabad emberként nem állsz az általuk említett „törvények” ( valójában csak jogszabályok ) hatálya alatt, ahhoz még SZÜKSÉGÜK VAN A BELEEGYEZÉSEDRE. Beleegyezésnek minősül egy állítás ( felszólítás, végzés, határozat ) során a hallgatás, amikor nem válaszolsz az átvett tértivevényes levélre.
 
Az utolsó Táltos...


Az utolsó Táltos - Magyar monda, Wass Albert nyomán

Badacsony vén hegyén, a Balaton kék vize fölötti bazaltszikláinak üregeiben, barlangjaiban sok-sok száz évvel ezelőtt itt rejtőzködtek az Öreg Ősten utolsó hűséges szolgái és ide menekült az utolsó magyar táltos is.

Sok éven keresztül élt itt barlangokban, bujdokolva a papok és német-bizánci lovagok elől.
Rejtekhelye feltáratlan maradt és az Öreg Ősten hű szolgájára senki sem talált rá.
A táltos már nagyon megöregedett, elhatározta, hogy elhagyja Badacsony hegyének hű védelmét és a nyugati gyepük világát elhagyva biztonságos helyre megy.
 
UCC. Érvényessége


A UCC kapcsán jelezzük, hogy: A jogismeret hiánya senkit sem mentesít a jogi következmények alól.

A UCC érvényessége
Közzétéve: 2014.01.13. - 23.32
A UCC érvényessége
Jelezzük, hogy a UCC (Uniform Commercial Code – Egységes Kereskedelmi Törvénykönyv) a Földön zajló összes gazdasági és/vagy kereskedelmi ügyletre vonatkoztatható, amelyet a jelentősége miatt, minden egyes embernek ismernie kell(ene).

Sok tapasztalatból viszont azt is tudjuk, hogy a UCC-t nagyon kevesen ismerik a Földön, emiatt a jogok és a szabályok betartása nagyon gyakran akadozik.

A fentiek alapján, segíteni kívánjuk a helyes megértést, ezért a UCC érvényességével kiemelten foglalkozunk.
 
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Generálási idő: 0.45 másodperc
50,662 egyedi látogató