Navigáció
Felhasználók
-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 11
-> Legújabb tag: onaneoka
Ezek tények!

Körlevél Dr. H.T. németországi magyar, de már nyugdíjas háziorvostól!

Kedves doktor urak és doktornők, van ebben egy ici-pici igazság???

Kedves Patikusok, Ti is képesek vagytok ajánlani és eladni?*

Először is szeretném leszögezni, hogy amikről ebben a levélben olvasni fogsz, azok nem vélemények, nem az én gondolataim, hanem TÉNYEK!

Az itt közzétett információk bizonyos emberek számára sokkolóak lehetnek, mások talán már tudnak némelyikről.

Nem kívánok véleményt fűzni hozzájuk, mert mindenki le tudja vonni magának a következtetést.

 
Dicső emlékük legyen örök!

Bátran halt meg 14 magyar hős

A mai nap, október 6. a magyar szabadság eltiprásának ikonikus dátuma, nemzeti gyásznap. Pesten, a mai Batthyány örökmécses helyén meggyilkolták Batthyányi Lajost, az első felelős magyar miniszterelnököt, majd Aradon 13 főtiszt lépett a vesztőhelyre.

Batthyány Lajos és a 13 aradi vértanú utolsó szavai arról árulkodnak, hogy igazságtalannak tartották az ítéletet, mégis mind bátran, büszkén vállalták a halált. Hősként viselkedtek az utolsó pillanatig.

A korszellemmel, emberséggel, de még Európa stabilitásának érdekeivel is ellentétes volt az a kőkemény bosszúhadjárat, amit a bécsi udvar a magyar szabadságharc eltiprása után indított 1849-ben. A megtorlás már januárban elkezdődött, ám a Haynau-féle katonai diktatúrában teljesedett ki: csaknem 150 embert végeztek ki, katonák és politikusok mellett példátlan módon civileket is, ezreket ítéltek 10-20 esztendei várfogságra, ami abban az időben a lassú halállal ért fel.

A legsúlyosabb felelősség Ferenc József császárt terheli, saját kormányával szembe menve engedélyezte a halálbüntetést, teljesen szabad kezet adott a brutalitásáról híres Julis von Haynaunak. Tudta, mit várhat tőle.
 
Parittyával a pénzhatalommal szemben...?
A törvénytelen törvényeik, csak rád nézve kötelezőek, rájuk nézve már nem!
Törvénytelenek ellen, csak törvénytelen eszközökkel lehet eredményt elérni!
Addig, amíg az ő törvénytelen törvényeit betartod, vesztes vagy!
Érvénytelen Alaptörvénnyel, nem létező magyar államban, nem léteznek törvényes törvények, csak
törvénytelenek! Ameddig ezekkel nem vagy tisztában, nem tudsz eredményt elérni!
Törvénytelen, nem jogképes bírósággal, miről kellene egyeztetni? Bűnözők ülnek a bírói székben!
2012. 12. 25-ével fel lettek számolva! Lásd a mindenkire kötelező, egységes nemzetközi kereskedelmi törvényt, az UCC-t.
Köztársaság, kinek? Demokrácia=Diktatúra! A demokrácia helyett, "democsokrácia" van! Kell ez nektek?!! Innen jutottunk a jelenlegi állapothoz.
Háború van, mikor érted már meg? Ébredj magyar!! 
Legyetek jók...!
Térjetek meg, mert nem tudod mikor lesz az utolsó....
Kezünkben a jövő! Út az igazság és az élet között, kövessetek minket....?!
A Nagy Hun birodalom az égiek útmutatása, amely. 2008.12.22-én 7.15 perckor érkezett
égi üzenetként a kiválasztotthoz. Ez legyen a felemelkedésünk jele, üzenete a nemzetünk megmaradásának záloga. Tudjuk, hogy újra egyesülnek a Hunok és megmutatjuk a világnak, Atilla nagy királyunk erejét! ÁldásSZABADÍTÓ, JÖJJ NE KÉSS!

Te vagy, amikor elmúlik ez a világ
Örökkévaló, rendíthetetlen kőszál!
Te vagy amikor lehullnak a csillagok,
A Nap és a Hold többé már nem ragyog.
Te vagy, akire várnak a szigetek,
Karodba vetik a reménységüket.
Mikor a tenger és a hab zúgni fog,
Szárnyad árnyéka lesz az egyetlen oltalom
 
Hun testvéreink, az ujgurok
 
A magyarság sorsa is az lesz mint a románoké...
A szabadságunkat és függetlenségünket, csak tűzzel és vassal, bátorsággal, elszántsággal és kitartással tudjuk kivívni!
Nem létezik más út! Bár lenne más út! De sajnos nem látok rá más megoldást. Még valamikor én is a békés utat láttam, az egyetlen megoldásnak. Ezzel az információval, ismerettel, tudással azt kell mondanom, hogy nem létezik békés átmenet. Van rá kidolgozott stratégia! Áldás
A rendőr 2011 november. 25-e óta nem hatósági személy! A rendőr, bíró, ügyész politikus hivatalnak hazudott szerv, mind, mind megélhetési bűnöző!
Nem hatósági szerv! Gazdasági társaság dolgozója.


 
Eljön még a mi időnk....!
Eljön még a mi időnk, tartsatok ki! Szép estét...

 
Kossuth térről...
 
Őcsény...


Egy Tudó Embernek, tudni kell a történelmünket! A sikeres hadjárataink ott csaptak vissza, hogy a "visszaszerzett " értékeink mellé csurrant-cseppent egy kis templomi arany, egy kis városi kassza-ezüst, egy kis ez, egy kis az ! vagyis megjelent a kézzel fogható érték, az arany, az ékszer és a pénz az Ősi Erénnyel szemben ! Az Ősiség törvényének szőttese azonnal bomlani kezdett. Ma éppen a jurta táborba jártam a lányommal. És lelkendeztünk, mert most voltunk életünkben először ilyen helyen!

 
Ki ölte meg Dr. Horváth István professzort?


Nagy a csend, mély a hallgatás Dr. Horváth István Professzor úr halálát és a koleszterin vakcin a sorsát illetően. Az érrendszeri megbetegedések ellen igen, de a rendszer ellen nincs orvosság. Felfoghatatlan, hogy hány ember halálát jelenti a Professzor úr halála. Kinek a lelkén szárad az újabb és újabb emberek halálának sokasága? Ki akar egy ilyen társadalomban élni, ahol ennyire nyilvánvalóan nem cél az egészségünk?

Ilyen elme, mint amilyen Dr. Horváth István Professzor úr volt, 100 évente, ha egy születik. A legnagyobb megbecsüléssel és tisztelettel kellett volna szolgálni őt ahelyett, hogy koncepciós pert akasztottak a nyakába. A nevét még éltében kellett volna imába foglalni.
Béke voltál az örök háborúban, míg életünk tart, emléked mindörökké élni fog szívünkben.
 
Szabadság, vagy törvénytelen fogva tartás?
Szabadság, vagy törvénytelen fogva tartás? Elvégre háború van.
2018 július 25.-én 10 órára kitűzte Szentes (Erzsébet tér 4 szám alatti fsz. 4. terem )Járásbíróságon az eljáró állítólagos bíró /aki korábbi bűncselekmények elkövetése után még a nevét is megváltoztatta Dr Kádár József Gáborról Dr. Kádár Gáborra./ a következő tárgyalást hazugságra, hamis vádra épülő ügyben a tárgyalást.
Mind a három ügyben hamis vádat kreáltak ellenem, amelyeket egyesítettek, vagyis össze vontak. A szegedi Dr.Braun Róbert, dr. Mándoki Tamás és dr. Pigniczki József állítólagos ügyészek jóvoltából. A fent említett urak hívatali személynek, hatóságnak hazudják magukat, holott egy gazdasági társaság alkalmazottai! Tanúként érintett voltam az ügyben, de törvénytelenségre utaló cselekedetet nem követtem el. Még szabálysértést sem! Ennek ellenére a 3 Állítólagos ügyész, hamis vádat kreált ellenem.
Idézet, "senki nem vádolhat mást hamisan, illetve mást bűncselekmény elkövetésével nem vádolhat."
Ezek szerint a fent nevezett személyekre ez a törvénynek mondott, vagy nevezett jogszabályi gyűjtemény, nem vonatkozik?!
Akiket érdekel, hogy hogyan leplezem le a törvénytelen, hazug, ügyészt, bírót és hamis tanúkat, azokat szeretettel meghívom egy cirkuszi sóra aminek az én szabadságom, de az önöké is a tét!
Újságírók, médiát képviselők előnyben, harcra fel a szabadságunkért!
 
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Generálási idő: 5.96 másodperc
83,722 egyedi látogató